Esnaf odaları başkanları Serik Oto Sanayi ziyaret ederek; kooperatif başkanı Hasan Tarhan ile görüştüler. Başkanlar Ahlik Haftasında dereceye giren çırak ve kalfayı da ziyaret ederek belgelerini verdiler.

Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Serik’te esnaf başkanları ile buluştu. Oda başkanlarının Serik Sanayi ziyareti öncesinde Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odasında yapılan toplantıya; Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Belek Taksi Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun, Boğazkent Taksi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ay, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Mete Erdem katıldılar.

Toplantı sonrasında esnaf başkanları hep birlikte Serik Sanayi Sitesi’ni ziyarete geçitler. Burada Serik Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Tarhan’ı ziyaret eden başkanlar daha sonra sanayi esnaflarını ve sanatkarları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dilediler, dertlerini, sorunlarını dinlediler ve görüşlerini aldılar.

Dereceye giren kalfa ve çırağı ziyaret

33. Ahilik Haftası kapsamında Antalya'da yılın çıraklığı yarışmasında yılın 3. Çırağı seçilen Furkan Akkan'ı ziyarete eden başkanlar burada Akkan’ın derece belgesini kendisine taktim ettiler ve kendisine bunda sonraki meslek hayatında başarılar dilediler.

Daha sonra Antalya 33. Ahilik Haftası’nda yılın kalfası olarak seçilen otomotiv boyacı kalfası Ali Çolakoğlu’nu iş yerinde ziyaret eden başkanlar; kendisini bir kez daha tebrik ederek meslek hayatında başarılar dilediler.

Ziyaretlerle ilgili olarak Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş; “33 Ahilik Haftası kapsamında dereceye giren ve üçüncü olan çırağımız Ali Çolakoğlu’nun belgesini vermek için Adlıhan Başkanımız Serik’e geldi. Birlik başkanımız ve Serik'teki esnaf başkanlarımız ile hep birlikte Serik Sanayi Sitesi’ne geçerek önce çırağımız Furkan Akkan’ı belgesini kendisine Adlıhan başkanımızla taktim ettik ve başarılar diledik. Daha sonra Ahilik Haftasında Antalya’da yılın kalfası seçilen Ali Çolakoğlu’nu işyerinde ziyaret ederek tekrar tebrik ettik ve başarılar diledik. Sanayi sitemizde kooperatif başkanımız Hasan Tarhan’ı ziyaretten sonra rutin esnaf ziyaretlerimizi de yaptık. Bundan sonraki süreçte de zaman zaman başkanlarımızla birlikte hep birlikte esnaflarımıza ziyaretlerimiz sürecek.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi