Kaymakam Mehmet Kurdoğlu yılın kalfası ile yılın üçüncü çırağına ve ustalarına plaket verdi.

Antalya’da yapılan Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlen kalfalık ve çıraklık kategorisinde başarılı olan Serikli gençleri ve ustalarını Kaymakam Mehmet Kurdoğlu makamında kabul etti ve plaket verdi. Kabulde, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Recep Savaş, ustalar Turgay Tenil, Süral Şaşmaz, ödül kazanan kalfa Ali ve çırak Furkan yer aldılar.

Törende gençleri ve onları yetiştiren ustalarını tebrik eden Kaymakam Kurdoğlu daha sonra Antalya’da yılın kalfası seçilen Ali Çolakoğlu’na ve yılın 3. Çırağı seçilen Furkan Akkan'a paketlerini verdi.

Plaket töreni ile ilgili Serik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Recep Savaş ise Recep Savaş ise şunları söyledi; “Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sayın Kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu makamında Antalya’da Yılın Kalfası seçilen oto boyacı ustamız Turgay Tenil’in kalfası Ali Çolakoğlu ve Yılın 3. Çırağı seçilen oto tamircisi ustamız Süral Şaşmaz’ın çırağı Furkan Akkan'ı başarılarından dolayı tebrik edip başarı plaketlerini verdi. Sayın Kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu’na teşekkür ederken; geleceğin ustalarına da bir kez daha başarılar diliyor onları yetiştiren ustalarını da tebrik ediyorum.” dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi