Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı Cuma günü 7. Olağan Kongresini yapacak.Kongrede Hasan Yıldırım tek aday olacak.

Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi Cuma günü yapılacak. Kongrede, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz yıl Kasım ayında Serik Ak Parti ilçe başkanlığına atanan Hasan Yıldırım başkanlığında tek liste ile seçim yapılacak.

25 Eylül 2019 Cuma gün saat 14.30’da Serik DSİ Park’ta yapılacak olan Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi’nde 401 delege oy kullanacak. Kongre ile birlikte Serik İlçe Teşkilatı’nın 25 kişilik yönetim kurulu ise 30 kişiye çıkarılacak. Seçilecek olan 30 kişi dışında 15 kişilik te yedek yönetim kurulu oluşturulacak.

Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi’nde ayrıca 31 asil il delegesi ile 15 yedek il delegesi de seçilmiş olacak. Pandemi nedeniyle alınan önlemler gereği kısıtlı katılımla yapılacak olan kongrede delegeler, vekiller ve parti yöneticileri yer alacak.

Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı kongre ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi; “Partimizin 7. Olağan kongresi 25.09.2020 Cuma günü saat 14.30’da Serik DSİ Parkta yapılacaktır. İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım'ın yeniden aday olacağı 7. Olağan kongremizde 401 delege oy kullanacak. İl Başkanımız, Milletvekillerimiz katılacaktır. Pandemi nedeniyle alınması gereken tüm tedbirlerin yerine getirilerek gerçekleştirilecek kongremizin hayırlara vesile olmasını dileriz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi