Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ucuz, sağlıklı, kaliteli et ve et ürünleriyle buluşturan Halk Et mağazalarının dördüncü şubesi Serik'e açılıyor. Serik Halk Et'te satışlar 2 Ekim Cuma günü başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma hamlesi ile hayata geçirdiği Halk Et Projesi vatandaşlardan gördüğü ilgiyle büyümeye devam ediyor. Antalyalıları ucuz, sağlıklı, kaliteli et ve et ürünleriyle buluşturduğu belirtilen Halk Et mağazalarının dördüncü şubesi Cuma günü Serik’e açılıyor.

4. Şube Serik’te

Antalyalı besicilerden alınan hayvanları Antalyalı tüketicilerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Alanya’nın ardından Halk Et’in dördüncü şubesini Serik’te hizmete sunacağını bildirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET tarafından işletilecek olan Serik Halk Et Mağazası Yeni Mahalle Yaşar Uçar Caddesi’nde hizmet verecek. İç tefrişat, elektrik, su tesisatı gibi son dokunuşlarının yapıldığı belirtilen Serik Halk Et Şubesi’nin, 2 Ekim Cuma günü satışlara başlayacağı ifade edildi.

Sağlıklı, güvenli et ürünleri

Halk Et Satış Mağazası’nda uygun fiyatla tüketime sunulan etlerin, hijyenik ve modern bir ortamda, güvenle tüketiciye ulaştırıldığı bildirildi. ANET tarafından, içerisinde veteriner, gıda mühendisi ve uzman kişilerin olduğu bir komisyonca besiciden ilk elden alınan hayvanların yine ANET’in kendi mezbahasında kesilerek, veteriner gözetiminde işlendiği bilgisi verildi. Ucuz, sağlıklı ve kaliteli etin adresi Halk Et açıldığı ilk günden bu yana vatandaşların tercihi olmayı sürdürüyor.

Haber. Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi