SÜPER Lig'de 2020'de oynadığı 9 dış saha karşılaşmasında kaybetmeyen Fraport TAV Antalyaspor, Yeni Malatyaspor deplasmanında da kazanarak ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça, dış sahada kaybetmeme rekorunu da 10'a yükseltmeyi hedefliyor.

Fraport TAV Antalyaspor'da geçen sezon devre arasında göreve başlayan teknik direktör Tamer Tuna, kulüp tarihinde bir çok ilki başardı. Kırmızı beyazlılar geçen sezon 11 maçlık yenilmezlik serisinin ardından deplasmandaki 9 maçtır dış sahada kaybetmeme başarısını sürdürüyor. Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde ligde geçen sezon ikinci devre ve bu sezonun ilk 3 haftasındaki 20 maçta 2 mağlubiyet, 8 beraberlik, 10 galibiyet kazanan kırmızı beyazlılar, 9 dış saha karşılaşmasında kaybetmedi.

Geçen sezonun ikinci devresini 17 maçta 2 mağlubiyet, 7 beraberlik, 8 galibiyetle tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, bu maçlarda 8 maç dış sahada kaybetmeme başarısı gösterdi. Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon da kaldığı yerden devam ederek, Beşiktaş deplasmanındaki beraberlikle, yenilmezlik serisini 9'a çıkardı. Kulüp tarihinde daha önce 6 maç olan dış saha kaybetmeme rekorunu bu sezon 9'a çıkaran Tamer Tuna, 2020 yılında takımıyla deplasmanda oynadığı lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Tamer Tuna, Fraport TAV Antalyaspor'un başında sadece ilk maçındaki Göztepe ve geçen sezon ikinci devresinde evinde oynadığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında mağlubiyeti yaşadı.

Kırmızı beyazlılar, geçen sezon 30'uncu haftadaki Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrası oynadığı 7 maçta da mağlup olmadı. Bu sezona kaldığı yerden devam eden Fraport TAV Antalyaspor, geride kalan sezonun ardından ligin ilk haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni yendi, ikinci hafta deplasmanda Beşiktaş ile berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar 3'üncü hafta da Yukatel Denizlispor'a karşı galibiyet elde etti. Fraport TAV Antalyaspor, bu hafta oynayacağı Yeni Malatyaspor maçıyla 7 maçlık yenilmezlik ve 9 maçlık dış sahada kaybetmeme rekorunu geliştirmeyi istiyor.

Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fraport TAV Antalyaspor'da hedef, deplasmandan puanla dönmek. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanda teknik direktör Tamer Tuna, futbolcularına kuvvet, dayanıklılık ve taktik çalıştırdı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Fraport TAV Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçla dış sahadaki yenilmezlik serisini 10 maça, ligde oynadığı son 7 maçtaki yenilmezlik serisini de 8'e yükseltmeyi hedefliyor. DHA

Editör: Haber Merkezi