25 Eylül Cuma günü yapılan kongre ile göreve gelen Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı.

Ak Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu, geçtiğimiz Salı günü Hasan Yıldırım’ın başkanlığında yaptığı toplantı ile yürütme kurulunun görev dağılımını belirledi. İlçe Başkanı Yıldırım’ın liderliğinde oluşan yürütme kurulunda; Ecir Oğuz Alkan, İlçe Teşkilat Başkanı, Halil Deligöz İlçe Seçim İşleri Başkanı, Alper Gönül İlçe Siyasi Hukuki İşler Başkanı, İlçe Tanıtım Medya Başkanı Abdullah Ali Ulutaş, Emin Okudan İlçe Sosyal Politikalar Başkanı, Hasan Öztürk İlçe Yerel Yönetimler Başkanı, Ali Aksu İlçe Ekonomi İşler Başkanı, Osman Er İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Nida Gökoğlu İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı, Ali Ay İlçe Sekreterlik Başkanı olarak görevlendirildiler.

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ile birlikte toplam 30 kişiden oluşan yönetim kurulu içerisinden belirlenen 11 kişilik yürütme kurulu yapılan görevlendirme sonrasında başladı.

Yıldırım; “Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz”

25 Eylül’de yapılan olağan kongrede Ak Parti delegesinin kendisini ve yönetim kurlu arkadaşlarını göreve getirdiklerini belirten Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım; “Bir kez daha bu onurlu göreve bize layık gören Ak Parti delegelerine ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Partimizi daha yukarılara taşımak için ekibimizle birlikte gece gündüz hep beraber çalışacağız. Dünya mazlumlarının, ezilenlerin umudu, Ak Partimizin Genel Başkanı, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi ve inandığımız bu yolda bıkmadan, yorulmadan, korkmadan, kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri, sorunları dinleyerek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözme noktasında çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi