Ak Parti Serik Gençlik Kolları Kongresi’nde Ak Parti Serik Gençlik Kolları başkanlığına yeniden İsmail Yeken seçildi.

Ak Parti Serik Gençlik Kolları Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Tosunoğulları plazada yapıldı. Kongrede tek aday olan İsmail Yeken, Ak Parti Serik Gençlik Kolları başkanlığına seçildi. Kongreye MKYK üyesi Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, Ak Parti Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Esmahan Can, Ak Parti Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Serhat Eyileten, STK Başkanları ve delegeler katıldılar. Kongreye şehir dışında olmaları nedeniyle Belediye Başkanı Enver Aputkan ve İlçe Başkanı Hasan Yıldırım katılamadı.

“Bugün düne göre daha da iyi konumdayız.”

Ak Parti Serik Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı için tek aday olarak kongreye giren İsmail Yeken yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu yolda beraber yürümekten büyük onur ve şeref duyduğum mensubu olmaktan her gün yüce Rabbime hamd ettiğim Ak Parti ailesinin güzide üyeleri, ana kademe kadın kolları teşkilatımız kıymetli genç kardeşlerim abilerim ablalarım ve değerli basın mensupları hepinizi sevgi, saygı muhabbetle selamlıyorum.

Ak Partimizin kurulduğu günden bu güne partimizin bir neferi olarak bütün seçimlerde fedakarca çalışmaktayız. Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarım sizlerde görüyorsunuz ki bugün düne göre daha da iyi konumdayız. Gençlik kollarının bu yükselmesinde destekte bulunmuş geçmiş gençlik kolları başkanlarımıza ve teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Genel Merkez tarafından Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirildiğimde; bu dava uğruna gece gündüz demeden büyük öz veri ile inanç ile çalışacağıma söz verdim. Bu dava samimi, beklentisiz insanların davasıdır.

Allah izin verirse önümüzdeki genel seçimlerde de Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durup partimizin oy oranını daha da yükseklere çıkarmak için teşkilatımızla el ele verip gece gündüz demeden çalışacağız. Siz değerli gençlerin desteği ile partimizin daha iyi konumlara geleceğinden hiç şüphem yok. 6. Olağan kongremizin ülkemiz partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”

Daha sonra konuşan Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş; “Serik 6. Olağan İlçe Gençlik Kolları kongremizi tamamladık. Yeniden Ak Parti Serik Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına seçilen İsmail Yeken ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.” dedi

MKYK üyesi Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ise “Serik gençlik kolları kongresini gerçekleştirdik. Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor yeni görev alan gençlerimize başarılar diliyoruz” dedi

Konuşmalardan sonra ise seçimlere geçildi. Yapılan seçim sonrasında tek aday olan İsmail Yeken, Ak Parti Serik Gençlik Kolları başkanlığına seçildi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi