Osman Üstünmet ve MHP yönetim kurulu üyeleri Serik Ülkü Ocakları'nda görev almış başkanlarla bir araya geldi.

Toplantıya, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Serik Ülkü Ocakları Başkanı Celal Arıcan, önceki dönemler ülkücü ocakları başkanları katıldılar.

Milliyetçi Hareket Partisinde geçmişten bugüne ülkücü hareket içinde ve MHP’de yer almış olan isimlerle sık sık düzenlediği toplantılarda buluşuyor. Bu toplantılardan en sonuncusunda ise MHP Serik başkanlığı Serik Ülkü Ocaklarında görev yapmış başkanlarla bir araya geldi. Geçtiğimiz Salı günü Belediye Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya katılanlar arasında istişareler yapıldı. Toplantı başlangıcında Serik Ülkü Ocaklarında görev yaparken askere giden; Hakkâri’de teröristlerin hain pususunda şehit düşen Harun Reşit Yarar’ın sene-i devriyesi münasebetiyle şehidimiz dualarla anıldı.

Yapılan toplantının ‘Demirin yeniden eritilerek birlik ve beraberliğin en güçlü hale getirilmesi, MHP ve ülkücü tabanın hızla büyüyerek akmaya başladığı’ şeklinde Türklerin Ergenekon Destanı’na atıf yapılan yorumları yapıldı. Ayrıca MHP’de ciddi anlamda toparlanma başladığının ve tabanda hareketlenmenin hızlanarak arttığı yorumları da yapıldı.

Üstünmet, “Bir olmak, biz olmak ve kucaklaşmak”

Toplantı ile ilgili bilgi veren MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet şunları söyledi; “Birlik ve beraberlik içinde büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdiğimiz kongremiz sonrasında; bir olmak, biz olmak ve kucaklaşmak sloganı ile özetlediği çalışmalarına kapsamında Serik’teki büyük ülkücü kadrolarla, partililerimizle coşku ve dava kardeşliği içerisinde büyüyen bir birliktelik ve hareket herkes tarafından görülüyor. Bu davaya gönül vermiş, bu dava için içinde yer almış tüm arkadaşlarımız ile toplantılarımız sürüyor.

Bugün de geçmişte Ülkü Ocakları başkanlığında görev yapmış dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Toplantıda fikir alışverişlerinde bulunduk. Geçmişte yaşadıklarımız, bugün yaşananlar ve geleceğe dair sohbetlerimiz oldu. Ülkemiz için milletimiz için devletimin için Serik’imiz için ve partimiz için ülkücüler olarak neler yapmamız gerekir? Hedeflerimiz ne olmalı? Nasıl çalışmalıyız? Gibi konularda istişarelerde bulunduk.

Ben çok verimli bir toplantı yaptığımız düşünüyorum. Toplantıya katılan tüm dava arkadaşlarım da bu toplantının çok verimli ve güzel geçtiğini söylediler. Bu tür toplantılarımız, istişare toplantılarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Toplantıya katılan tüm başkanları mı teşekkür ediyorum birlik beraberlik ve huzur içinde çalışmayı hizmet etmeyi diliyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi