ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda ve beraberindeki heyeti kabul etti. Romanya Antalya Fahri Konsolosu olarak atanan Semih Beken'in de hazır bulunduğu ziyarette iki ülke arasındaki ilişkiler konuşuldu. Büyükelçi Sopanda tedavisi süren Başkan Muhittin Böcek'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

İşadamı Semih Beken'in Romanya'nın Antalya Fahri Konsolosu olarak atanması sebebiyle Antalya'da bulunan Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda, Romanya'nın Ankara Fahri Konsolosu Erdal Bolat, Tam Yetkili Bakan Marian Postelnicu'nun da aralarında olduğu heyet Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu'nu ziyaret etti.

BEKEN'İ TEBRİK ETTİ

Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Büyükelçi ve beraberindekileri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Romanya Antalya Fahri Konsolosu olarak atanan Semih Beken'e hayırlı olsun dileklerini ileten Hacıarifoğlu, "Semih Bey, bu işi Antalya'da en iyi yapacak arkadaşlarımızdan birisidir. Kendisini tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

BÜYÜKELÇİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Romanya'nın Antalya Fahri Konsolosu Semih Beken ise başta turizm olmak üzere Antalya ile Romanya arasında her alanda ilişkileri daha da ileriye taşımak için gayret göstereceğini söyledi. Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumu hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin sonunda karşılıklı hediyeler verildi. DHA

Editör: Haber Merkezi