Çandır Mahalle’sinde yapılacak olan yeni okulun inşaatı Kasım ayında başlayacak.

Serikli hayırsever Ali Demir tarafından Çandır Mahalle’sinde yapılacak olan yeni okulun inşaatı Kasım ayında başlayacağı belirtildi. Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, okulu yaptıracak olan Okyanus Tarım sahibi Ali Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım ile birlikte Çandır Mahalle’sinde yapılacak olan okulun arsasında incelemelerde bulundular.

Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Kurdoğlu ve beraberindekilere proje ile ilgili bilgiler verdi. Ekiz; “Serikli hayırseverimiz Okyanus Tarım sahibi Sayın Ali Demir tarafından Çandır Mahallemizde yapılacak olan okul alanımızda Kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ziya Yıldırım ve hayırseverimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Kasım ayında inşaatımız başlayacak inşallah. Hayırseverimiz Sayın Ali Demir’e öğrencilerim ve öğretmenlerim adına şimdiden çok teşekkür ediyorum.” Dedi

Serikli hayırsever Okyanus Tarım sahibi Ali Demir tarafından Çandır Mahallesinde yapılacak olan yeni okul binası 12 derslikli olacak. Ali Demir’in annesi Durkadın ve babası Yaşar Demir adına yaptıracağı ilkokul için geçen yıl sonunda protkol imzalanmıştı. Demir okul yaptırma kararı ile ilgili olarak ise şunları söylemişti; “Çandır mahallemizin bir okul ihtiyacı olduğunu düşündük ve karar verdik. Mevcut ilkokul binamız 1970’lerde yapılmış. Ben 1980 yılında ben bu okulda ilkokula başladım. Gerçekten çocuklarımız için yeni bina ihtiyaç. Allah’ım bizi mahcup eylemesin İnşallah bu girişimimiz bir çok arkadaşımızı da teşvik eder.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi