MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet ve MHP yönetim kurulu üyeleri; MHP Serik İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuş önceki dönem başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştu.

MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet’in, Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçmişten bugüne ülkücü hareket içinde ve MHP’de yer almış olan isimlerle düzenlediği toplantılar zinciri devam ediyor. Son yapılan toplantıda MHP Serik İlçe Başkanlığı, Serik Ülkü Ocaklarında görev yapmış başkanlarla bir araya gelmişti. Geçtiğimiz Salı günü ise Belediye Düğün Salonu’nda MHP Serik başkan ve yönetimi, önceki dönem MHP Serik İlçe Başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldiler.

Toplantıya, önceki dönem MHP Serik İlçe Başkanları; Mehmet Kaya, Hasan Ali Eser, Mehmet Cüneyt Güzel, Hüseyin Yılmaz katıldılar. Toplantıya iştirak edemeyen eski başkanlar; Mehmet Bölükbaşı ve İsmail Etli’yi MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet evlerinde ziyaret etti. Eski başkanlardan Adil Aydın ise tedavi amaçlı olarak Isparta’da bulunduğu için; Başkan Üstünmet, Aydın’ı telefonla arayarak geçmiş oldun dileklerini iletti hal ve hatırını sordu.

Üstünmet, “Biz Oluyoruz, Bir Oluyoruz, Kol Kola Girip Kucaklaşıyoruz”

Toplantı ile ilgili bilgi veren MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet şunları söyledi; “Birlik ve beraberlik içinde büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdiğimiz kongremiz sonrasında buluşmalarımız devam ediyor. Bir olmak, biz olmak ve kucaklaşmak sloganı ile özetlediği çalışmalarına kapsamında Serik’teki ülkücü kadrolarla, partililerimizle, bu davaya gönül vermiş, bu dava içinde yer almış tüm arkadaşlarımız ile toplantılarımız sürüyor. Son toplantımızda MHP Serik İlçe Teşkilatında önceki dönem ilçe başkanlarımız ve önceki dönem teşkilat yöneticilerimizle bir araya geldik. Biz oluyoruz, bir oluyoruz, kol kola girip kucaklaşıyoruz. Ayrıca sağlık nedenleriyle toplantımıza katılamayan ilçe başkanlarımızı evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Bu tür toplantılarımız, istişare toplantılarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Toplantıya katılan tüm başkanlarımı teşekkür ediyorum birlik beraberlik ve huzur içinde çalışmayı hizmet etmeyi diliyorum. Biz olmaya, bir olmaya, kucaklaşmaya devam.”

Haber: Osman Türkçe


MEHMET BÖLÜKBAŞI-OSMAN ÜSTÜNMET

OSMAN ÜSTÜNMET-İSMAİL ETLİ

Editör: Haber Merkezi