Antalya Büyükşehir Belediyesi bir hasta yatağı ve bir tekerlekli sandalye yardımında bulunduğu Serikli vatandaşların yüzünü güldürdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hastalıkları nedeniyle yatağa bağımlı kalan ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara tam donanımlı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Serik'te Ali Şimşek'e hasta yatağı, bedensel engelli Raşit Canlı'ya tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Kadriye Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki Ali Şimşek geçirdiği ameliyat sonrası yatağa bağımlı hale geldi. Şimşek’in çocukları tarafından Büyükşehir Belediyesi Serik Hizmet Birimine yapılan başvuru hızla sonuca bağlandı. Hasta yatağını teslim alan Şimşek ailesinin sürecin çok hızlı ilerlemesine şaşırdıklarını dile getirdiği, Başkan Muhittin Böcek'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettikleri belirtildi.

Tekerlekli Sandalye Teşekkürü

Şatırlı Mahallesi'nde ise bacaklarının dizden aşağısı tutmayan ve 10 yıldır yürüme güçlüğü çeken 73 yaşındaki Raşit Canlı'ya yaşamını daha iyi koşullarda sürdürebilmesi için tekerlekli sandalye yardımı gerçekleştirildi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi