Serik Belediyespor kendi evinde konuk ettiği namağlup lider Turgutluspor’u 2-0 mağlup etti.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta haytanın maçında, ligin ikinci sırasında yer alan Serik Belediyespor lig lideri Turgutluspor’u konuk etti. Grubun zirvesini ilgilendiren müsabaka Çarşamba günü saat 14.00’da Serik İsmail Ogan Stadyumu’nun bakımda olması sebebi ile Titanic Mardan Stadyumu’nda oynandı. Müsabakanın hakemliğini Karabük Bölgesi hakemlerinden Taner Tuncer yaparken, yardımcılıklarını ise Mustafa Burak Dilitatlı ile Nezihi Aytar yaptılar.

Maç Serik Belediyespor orta vuruşu ile başladı. Her iki takımın karşılıklı ataklarında ilk yarının son dakikasına kadar gol sesi çıkmadı. Devrede uzatmalar oynanırken, 45+2'nci dakikada gelişen atakta Serik Belediyespor frikik kazandı. Topun başına geçen Sinan serbest vuruştan topu filelere gönderince skor 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına Serik’in 1-0 üstünlüğü ile gidildi.

Müsabakanın ikinci yarısı da ilk yarının bir özet şeklinde geçti. İknci 45 dakika bitiğinde her iki takımda gol bulamadı. Maçın uzatma dakikaları başladıktan sonra ise 90+2'nci dakikada Muhammmed Rıdvan Özdemir, ceza sahası içerisinde Bahadır Çiloğlu’nu düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Sinan Kalaycı takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru 2-0’a getirdi. Hakemin son düdüğüne kadar başka gol olmayınca haftanın maçı 2-0 Serik Belediyespor'un galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla mağlup olmasına rağmen Turgutluspor 15 puanla liderliğini sürdürdü. Serik Belediyespor ise puanını 14’e yükselterek liderle arasındaki farkı 1 puana indirdi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi