SERİK Belediyespor, Turgutluspor maçı galibiyetini beyin kanaması geçirerek rahatsızlanan kaleci antrenörü Nihat Köksal'ın eşi Gül Köksal'a hediye etti.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor 7. haftada evinde lider Turgutluspor ile oynadığı müsabakayı 2-0 kazandı. Serik Belediyespor, bu galibiyeti Kocaeli'de 1 hafta önce beyin kanaması geçirerek rahatsızlanan kaleci antrenörü Nihat Köksal'ın eşi Gül Köksal'a hediye etti. Maç sonunda soyunma odasında bir tarafta galibiyet sevincini yaşayan teknik direktör Engin Korukır ve futbolcular, "Sen ve ailen çok güçlüsünüz. Biz bunu atlatacağız. Biz hepimiz aileyiz. Senin hastalığın bizim hastalığımız. Gül kardeşim kuvvetlidir. Sen kuvvetlisin, bizler hepimiz kuvvetliyiz. İnşallah bu hastalığı atlatacağız" diyerek hep bir ağızdan geçmiş olsun dileklerini iletti.

100'NÜCÜ MAÇINA ÇIKTI

Öte yandan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan maç öncesi soyunma odasında Serik Belediyespor kaptanı Sinan Kalaycı'ya yeşil beyazlı formayı 100 maçta giymesi anısına sırtında ismi ve 100 yazılı forma hediye etti.

Serik Belediyespor, 28 Ekim Çarşamba günü Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak. DHA

Editör: Haber Merkezi