Yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içinde bayram yapabilmeleri için tüm önlemlerin alındığı açıklandı.

Bugün sona erecek olan mübarek on bir ayın sultanının ardından yarın Ramazan Bayramı başlayacak. Yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içinde bayram yapabilmeleri için tüm önlemlerin alındığı açıklandı. Antalya Valiliği ve tüm ilçe kaymakamlıkları ile Birlikte Serik Kaymakamlığı da gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi. Yarın başlayacak olan Ramazan Bayramı süresince uygulanacak olan ve Kaymakamlık tarafından açıklanan tedbirler şöyle özetleniyor; Emniyet ve Jandarma ekipleri görev başında olacaklar, güvenlik ve huzur ile ilgili her türlü tedbiri alacaklar. Gerekli görülen yerlerde trafik ve asayiş ekipleri artırılacak. Belediye zabıta ekipleri alış veriş yerleri ile eğlence yerlerini ve umuma açık yerleri denetleyecek. Belediyelerin su, itfaiye, kanalizasyon arıza ekipleri göreve hazır halde olacak ve vatandaşların müracaatlarına sürekli açık halde olacaklar. Sağlık, nöbetçi eczane, haberleşme, elektrik hizmetleri gibi konularda her türlü hazırlık tamamlanarak bayram süresince vatandaşların bu tür ihtiyaçları karşılanacak.

Bayramlaşma Programı

Öte yandan Serik Kaymakamlığı resmi bayramlaşma ile ilgili programı da açıkladı. Perşembe günü başlayacak olan bayram dolayısıyla kamu ve özel sektör çalışanları ile vatandaşların katılacağı bayramlaşma programı şu şeklide yapılacak:

Bayramın birinci günü olan Perşembe günü saat 11.00-11.30 arasında vatandaşlar, kamu ve özel sektör temsilcileri ile Ziraat Odası Başkanlığı toplantı salonunda bayramlaşma programı yapılacak. Daha sonra ise İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilecek. Saat 12.00-12.30 arasında Devlet Hastanesi ziyaret edildikten sonra program şehit yakınlarını ziyaret ile sona erecek.

Editör: Haber Merkezi