Grubunun namağlup ekibi Serik Belediyespor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a 2-0 yenilerek ünvanını Ankara’da bıraktı.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan Serik Belediyespor, 2-0 yenildi. 2020-2021 sezonunun ilk 6 haftasını yenilmeden namağlup olarak sürdüren Serik Belediyespor, 7. hafta sonunda ilk mağlubiyetini almış oldu.

Ankara’da Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda Çarşamba günü oynanan maç saat 14.00’da başladı. Müsabakayı Aydın bölgesi hakemlerinden Eren Özyemişcioğlu yönetti. Müsabakanın yardımcı hakemlik görevlerini Güner Mumcu Taştan ve Serkan Öksüz üstlenirken, dördüncü hakemlik görevini Fatih Tokail yaptı.

Müsabaka öncesi Serik Belediyespor Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta yenilgisiz olarak 2. Sırada yer alıyordu ve lider ile arsında 1 puan bulunuyordu. Etimesgut Belediyespor ise 11. Sıradaydı. İlk yarısında her iki ekibin de gol bulmadığı maçta taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gittiler.

Maçın ikinci yarısında ise Etimesgut Belediyesporlu İbrahim Alan 70. Dakikada gelişen bir atakta kafa ile topu Serik ağlarına gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golde sonra ise ev sahibi ekip Etimesgut Şahin Fıstıkçı’nın ayağından kazandığı golle skoru 2-0’a getirdi. Geride kalan dakikalarda her iki takım da başka gol bulamayınca maçı Etimesgut Belediyespor 2-0 kazandı ve Serik’in namağlup unvanı Ankara’da kaldı.

Aldığı bu yenilgi ile 14 puanda kalan Serik Belediyespor, puan cetvelinde bir basamak gerileyerek, 3 sıraya düştü. Etimesgut Belediyespor ise aldığı 3 puanla birlikte puanını 11’e çıkararak 7. Sıraya yükseldi.

Serik Belediyespor takımını, Ankara deplasmanında, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, Mustafa Köse, Tuğba Vural Çokal, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım yalnız bırakmadılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi