Atatürk Anıtına çelenk sunan CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir; “Yaşasın Cumhuriyet! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, partilileri ile birlikte Serik Cumhuriyet Meydanı’ndan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma törenine Başkan Demir’in yanı sıra CHP önceki dönem milletvekillerinden Tuncay Ercenk, il ve ilçe yöneticileri ,meclis üyeleri ve partililer katıldılar.

Serik’teki Cumhuriyet Halk Partililerin oldukça ilgi gösterdikleri çelen koyma törenine katılım yoğun oldu. Tören öncesinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir gençlerle birlikte Atatürk Anıtına CHP çelengini sundu.

Tören sonunda bir konuşma yapan İlçe Başkanı İbrahim Demir şunları söyledi; “22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilimiz Tuncay Ercenk, CHP Antalya İl yönetim kurulu üyelerimiz, Serik Belediye Meclisi Üyelerimiz, CHP Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, CHP Serik Kadın Kollarımız, CHP Serik Gençlik Kollarımız ve partililerimizin katılımlarıyla Atamızın huzuruna çelengimizi sunduk. Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşasın Cumhuriyet! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir törenden sonra Atatürk Caddesi’nde vatandaşların ve esnafların bayramlarını kutladı. Esnafları iş yerlerinde ve dükkanlarında ziyaret eden Başkan Demir hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı hem de kısa sohbetler yaptı.

Demir’in ziyaret ettiği esnaflar arasında eski CHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, CHP Serik İlçe Başkan adayı Yusuf Dinç de yer aldı. Serik CHP’nin iki önemli isminin bayramlaşması, Cumhuriyet’in 97. Yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hoş bir anı olarak; Serik CHP’nin demokrasi tablosunda yerini aldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi