Ligde kötü günler geçirenSerik Belediyespor, Tarsus’ta yara sarma peşinde olacak.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Serik Belediyespor, ligin son 4 haftasında galibiyete hasret kaldı. Son 4 maçında 2 mağlubiyet 2 de beraberlik alarak zirve mücadelesinde 5. sıraya inen Serik yarın oynayacağı Tarsus İdman Yurdu müsabakasında sıkıntılı gidişe dur diyerek alacağı puanlarla yara sarma peşinde olacak.

Ligin 6. Haftasında lider Turgutluspor’u yenerek kendi sahasında 3 puan alan Serik Belediyespor bir sonraki maçında ise deplasmanda Ankara’da Etimesgut Belediyespor’a 2-0 yenilerek şok bir mağlubiyet aldı. Ertesi hafta ise kendi sahasında ligin düşme hattında yer alan Kastamonuspor’u konu eden Serik rakibine karşı galip gelemedi ancak beraberlik sonucu 1 puanla yetindi. Daha sonra deplasmanda Karatay Termal 1922 Konyaspor ile karşılaşan Serik bu maçtan da ancak 1 puanla dönebildi.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10. Hafta geçtiğimiz Cumartesi günü lider Eyüpspor ile kendi sahasında karşılaşan Serik Belediyespor bu sezon kendi sahasında ilk kez mağlup olmakla kalmadı 0-3 gibi ağır bir skorla rakibine yenildi.

Serik Belediyespor işte geçen bu 4 haftada aldığı yaraları sarmak amacı ile Tarsus İdman Yurdu müsabakasına hazırlanıyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi