Serik Belediyespor, Tarsus’ta ligdeki kötü gidişine dur diyerek 3 gollü bir galibiyet aldı.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Serik Belediyespor, ligin son 4 haftasında galibiyete hasret kalmıştı. Galibiyet parolası ile Tarsus’a giden Serik Belediyespor buradan 1-3’lük bir galibiyetle ve 3 puanla dönmeyi başardı.

Çarşamba günü, Tarsus İlçe Stadyumu’nda oynan müsabaka saat 13:00’da başladı. Müsabakayı Van bölgesi hakemlerinden, Bayram Başkan yönetti. Maçın yardımcı hakemlik görevlerini ise Adnan Akbulut ve Emre Demirel üstlendiler.

Müsabakanın ilk yarısına hızlı başlayan ev sahibi ekip 19. Dakikada Atilla Yıldırım’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında baskısını artıran Serik Belediyespor 41. Dakikada Murat Gürbüzerol’un golü ile eşitliği yakaladı 1-1. İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına beraberlikle gittiler.

Maçın ikinci yarısının 71. Dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Murat Gürbüzerol takımının ve kendisinin 2. Golünü atarak skoru 1-2 yaptı.

İkinci yarının 82. Dakikasında iki golün sahibi Murat Gürbüzerol’un yerine oyuna giren Serik Belediyesporlu Sinan Özkan attığı golle farkı 2’ye çıkardı ve takımını 1-3 öne geçirdi.

Maçın 90 dakikasının sonunda başka gol olmayınca Serik sahndan 3 gollü bir galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi