DEVA Partisi Başkanı Özkan: “DEVA Partisi olarak iddialıyız ve gümbür gümbür geliyoruz. Bizde her şey şeffaf açık ve dürüst bir şekilde ilerleyecek.”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Serik İlçe Başkanlığı’na Uğur Özkan atandı. İş insanı Uğur Özkan DEVA Partisi Serik İlçe Başkanlığına atanması sonrasında gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Serik’e kurucu ilçe başkanı ataması üzerinde henüz birkaç gün geçen DEVA Partisi Başkanı Özkan, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını ve önümüzdeki günlerde de ilçe yönetimini oluşturarak açıklayacağını ifade etti. Başkan Özkan, DEVA Partisi olarak hem genelde hem de Serik’te iddialı olduklarını ifade etti.

“DEVA Partisi olarak iddialıyız”

DEVA Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan açıklamasında şunları söyledi; “DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından Serik Kurucu İlçe Başkanlığına atanmış bulunuyoruz. Atamamız akabinde 13 Kasım itibariyle DEVA Partisi Serik kurucu Başkanı olarak mazbatamızı Antalya İl Başkanımız Süleyman Akıncı'dan İl Binasında aldık.

İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra Atatürk Caddesi üzerinde hemen Demokrasi ve Atılım Partisi Serik İlçe Başkanlığı binamızı tuttuk ve çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki haftalarda yönetim kurulu arkadaşlarımızı belirleyip onunla da ilgili açıklamalarda bulunacağız. DEVA Partisi olarak iyi bir rüzgar yakaladığımızı düşünüyorum genç ve dinamik bir ekip olarak hep birlikteyiz. Biz iddialıyız, DEVA Partisi olarak iddialıyız, kadro olarak iddialıyız, teşkilatı olarak iddialıyız. Temiz, dürüst kadrolarla, şaibesiz kadrolarla Serik'te güzel şeyler başarmayı hedefliyoruz.”

“Kapımız herkese açık”

“Serik'te genç bir kadro ile geliyoruz. Serik ilçemizde yaşayan özellikle gençlerimiz ve kadınlardan oluşan dinamik bir ekiple iddialı olarak geliyoruz. Genel Başkanımızın da dediği gibi Z kuşağı bizim için çok önemli. Burada tecrübeli arkadaşlarımız, genç arkadaşlarımız, erkeğiyle kadınıyla, yaşlısıyla partimizi ileri götürebilecek dava arkadaşımız olabilecek insanlarımızla çalışmayı hedefliyoruz, kapımız herkese açık.”

“Biz de gizli saklı bir şey olmayacak”

“Ben her zaman olduğu gibi hep şunu söylüyorum. Benden daha iyi çalışabilecek, partimizi benden daha ileri götürebilecek arkadaşlar olduğu zaman; gocunmadan çekinmeden bayrağı teslim ederim ve desteklerim. Burada önemli olan partimizin büyümesi, gelişmesidir. Biz de gizli saklı bir şey olmayacak. Her şey şeffaf açık ve dürüst bir şekilde ilerleyecek. Biz yönetim olarak ta şeffaf olacağız, yönetirken de şeffaf olacağız, halkımıza karşı da şeffaf olacağız. Serik ilçe başkanı olarak, ilçe yönetimi olarak, DEVA Partisi i Serik Teşkilatı olarak iddialıyız ve gümbür gümbür geliyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi