Serik Belediyespor’u, ligin 12. Haftasında Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında Kırklarelispor’u misafir edecek.

Serik İsmail Oğan Stadyumu’nda saat 13.00 ‘da başlayacak olan müsabakayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Ünal Doğru ve Ali Rıza Öztürk yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Gümüşhane bölgesi hakemlerinden Şahin Berker.

Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibi Gaziantep FK’ne 3-0 yenilerek kupadan elenen Serik Belediyespor, Kırklareli maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Engin Kokukır yönetiminde sürdürdü. Yoğun bir maç trafiği yaşayan Serik şu anda Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta topladığı 19 puanla 4. Sırada yer alıyor.

Serik Belediyespor geride kalan 11 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Son 5 lig maçında 2 mağlubiyet 2 beraberlik ve yalnızca 1 galibiyet alan Serik’in bu hafta kendi sahasında oynayacağı maçtaki hedefi mutlak galibiyet olacak.

Rakip Kırklarelispor ise bu sezon ligde oynadığı 10 maçtan 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Konuk ekip şu anda topladığı 16 puanla grupta 6. Sırada bulunuyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi