Üstünmet; “Pandemi sebebi ile uzun süredir işleri aksayan müzisyen kardeşlerimizle bir araya gelerek dertlerini ve sorunlarını dinledik”

MHP Serik İlçe Kongresi sonrası Milliyetçi Hareket Partisi tabanı ile toplantılarda buluşan MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet Serik’te farklı kesimlerle de bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Üstünmet, sivil toplum kuruluşları, esnaf meslek temsilcileri ile yaptığı toplantıların bir benzerini Serikli müzisyenlerle gerçekleştirdi.

Pandemi sebebi ile her kesimde olduğu gibi işleri aksayan Serikli vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet onların dertlerini dinledi. Sorunlarının nasıl çözülebileceği konusunda müzisyenlerle istişare eden Üstünmet toplantı ile ilgili olarak; “MHP Serik İlçe Teşkilatı olarak merkez mahallemizde ikamet eden ve pandemi sebebi ile uzun süredir işleri aksayan müzisyen kardeşlerimizle kahvaltıda bir araya gelerek dertlerini ve sorunlarını dinledik. Merkez mahallemizde önümüzdeki günlerde yapacak olduğumuz ziyaretlerle ilgili ön çalışmamızı yaptık.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi