Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek ne mutlu ki sağlığına kavuştu ve görevinin başına döndü.

Sayın Muhittin Böcek’in koronavirüse yakalanması ve sonrası ile ilgili 100 günü aşan süreçte daha önce defalarca haberler yaptık. Bu köşemizden de dile getirdiğimiz gibi ‘Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler’ şeklinde görüşümüz ifade ettik. ‘Muhittin Böcek göreve dönemeyecek, iyileşemeyecek, şöyle olacak böyle olacak’ gibi bir sürü dedikodular çıktı. Hatta çirkin yaklaşımlar oluştu. Bana göre bütün bunlar bölgemiz için şehrimiz için kocaman bir ayıp oldu.

Bakınız şimdi ne oldu? Birçok kesim tarafından sevilen, herkesle iyi ilişkileri olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek sağlığına kavuştu, Salı günü itibariyle de görevine başladı ve gerekli talimatlarını verdi. Neymiş? Demek ki kararlar üstünde bir karar varmış.

‘Hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim.’…

Sayın Muhittin Böcek görevine başladıktan sonra makamında ne dedi? ‘Kıymetli vatandaşlarım, bugün itibarıyla görevimin başındayım. Beni bugünlere getiren, dua eden, katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler. Başkanvekilimizle, Genel Sekreterimizle, daire başkanlarımızla görüştüm. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. Sevgili vatandaşlarımdan ricam, kuralları ihmal etmeyelim. Sağlıklı günler diliyorum. Hepinizi çok seviyorum.” dedi

‘Antalya dünyanın en güzel şehridir’ sözü ve mirası…

Sayın Muhittin Böcek’in ifade ettiği gibi; şimdi Antalya zamanı, hizmet zamanı, çalışma zamanı, iş zamanı. O yüzden kişisel çıkarları bir kenara bırakarak herkes Antalya için, hizmet için çalışmalı. Kişiler, siyasi partiler, kamu çalışanlarının ilk ve ene önemli işi Antalya’ya, Antalyalılara ve Türkiye'ye hizmet etmek olmalı.

Çünkü gelecek nesiller geriye dönüp baktıkları zaman yapılan hizmetleri görmek isterler. O yüzden gelecek nesillere muhteşem bir Antalya bırakmak için herkes üstüne düşeni en iyi en güzel şekilde yerine getirmeli. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Antalya dünyanın en güzel şehridir’ sözü ve mirası doğrultusunda çalışmak herkesin ve hepimizin görevidir.

Ben bir kez daha; defalarca dile getirdiğim şekilde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek’e sağlıklı nice güzel yıllarla birlikte, nice güzel hizmetleri Antalya kazandırmasını diliyorum. Kendilerine bir kez daha geçmiş olsun diyor, görevinde başarılar temenni ediyorum.


Editör: Haber Merkezi