MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, yükseliş hareketini Tekke Mahallesi’nden başlattıklarını söyledi.

Partililerin daveti üzerine MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Ali Caner Suvaroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Tekke Mahallesi’ne çıkartma yapan MHP Serik ilçe teşkilatı burada vatandaşlarla ve partililerle görüştü.

MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, şöyle dedi; “Öncelikle teşekkür ederiz arkadaşlar davetiniz için. Hava güzel, herşey güzel. Ellerinize sağlık, emeğinize sağlık. Biz de böylelikle Milliyetçi Hareket Partisi yükseliş hareketini Tekke Mahallemizden başlatmış olduk. Allah nasip ederse, çalışmalarımıza da hız kesmeden devam edeceğiz. Tekke’den başlamış olmak benim için önemli. Delegelerimiz de burada zaten. Gittiğimiz yerlerde yaptığımız toplantılarda muhtarlarımız da yanımızda oluyor, onlarla beraber hareket ediyoruz. Muhtarımıza da teşekkür ederim bize zaman ayırdığı için. Dediğim gibi tek yumruk olduğumuzun göstergesi burada. Meclis üyelerimiz burada, ilçe başkan yardımcılarım, ilçe yönetim kurulu üyelerim burada. Türk Eğitimsen Serik temsilcimiz burada. Ülkü ocakları başkanımız da yetişmek üzere, o da buraya gelecek biraz sonra.”

Başkan Üstünmet, “Milliyetçi Hareket Partisi Serik’te Tek Yumruk”

“İddiamı tekrarlıyorum Serik’te Milliyetçi Hareket Partisi oyunu en çok yükseltecek parti. Bu iddiamı tekrarlıyorum, her seferinde de tekrarlayacağım. Oyunu en çok arttıracak parti Milliyetçi Hareket Partisi. Her konuda sahadayız, vatandaşımızın yanındayız. Çözüm odaklı çalışma yönünde karar aldık. Bundan sonraki süreçte, vatandaşlarımızın işlerini çözmek için elimizden geleni yapacağız. Her seferinde de beyan ediyoruz zaten. Vatandaşlarımızla iç içe yaşayacağız. Onların en ufak sorunlarında yanlarında olacağız. Bize bu fırsatı verdiği için de Tekke’de emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Dediğim gibi ülkücü hareketi; ayağa kalkma, bir olma, biz olma, kucaklaşma hareketini Tekke Mahallesi’nden başlatmış olduk. Teşekkür ederim.”

Suvaroğlu, “2023 Vizyonuna Ulaşacağız”

MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Caner Suvaroğlu ise şunları söyledi; “Öncelikle Serik’te çok güzel bir ivme yakalayan teşkilatımızın ilçe başkanımız Osman Üstünmet’i tebrik ediyoruz. İl başkanımız adına da bugün buraya katılıp, muhtarımız önderliğinde mahallemiz için, köyümüz için yapılacak bir şey var mı diye sormaya geldik. Elimizden il başkanlığı olarak ne geliyorsa onu yapacağımızı muhtarımıza buradan söylemek istiyorum. Çok güzel bir ivme yakalayan Serik ilçe teşkilatımıza da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi olarak hep beraber 2023 vizyonuna ulaşacağız.”

Tekke Mahalle Muhtarı Mustafa Şimşekler de; “İlçe Başkanım buranın yerlisidir, Tekkelidir. Buradan başlaması Milliyetçi Hareket Partisi için güzel bir şey olacağına inanıyorum. Biz arkasında her zaman olmakla zaten mükellefiz. Yani; birbirimizle istişare edip köyümüzün eksiklerini beraber gidereceğiz. Çünkü; çok eksiklerimiz var. İnşallah burada başladı. Türkiye’de de birinci parti olarak devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi