Belkıs Ortaokulu öğrencileri uluslararası projelerde boy gösteriyorlar.

Belkıs Ortaokulu’nda Türkiye ile birlitke5 ülkeden okulun ortak olduğu uluslararası

e-twinning projeleri yürütülüyor. Yabancı dildeki üç proje ile öğrencilerin geleceğe yönelik daha güvenli ve umutlu hazırlanmaları amaçlanıyor.

Belkıs Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Hasan Güneri okulda yapılan projeler ile ilgili şu bilgileri verdi; “Pandemi günlerinde öğrencilerimizin geleceğe umutla bakabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. E-twinning’de yaptığımız üç projeyle uluslarasın platformlarda biz de varız diyoruz. ‘Spoken Story, Let’s Play an Intelligence Games’ ve I’m Different With My Special Learning Kits!’ projeleriyle öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim almasını istiyoruz.

Hırvatistan, Gürcistan, Kuzey Mekodanya, Romanya ve Türkiye işbirliğinde eğitimde kalitenin adresi olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize dijital araçların daha güvenli ve daha verimli nasıl kullanılabileceği noktasında yardımcı oluyoruz. Ana dilde iletişim, yabancı dillerde iletişim, matematik ve bilim teknolojilerinde temel yetkinlik, dijital yetkinlik, öğrenmeyi öğrenme, sosyal ve vatandaşlıkla ilgili yetkinlik, inisiyatif alma ve girişimcilik, kültürel farkındalık gibi konularda öğrencilerimize rehber olmaya özen gösteriyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi