Gazetemizi ziyarete ederek, Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik’e hizmet için çalıştıklarını belirterek; önemli olanın bir hoş sadâ bırakarak insanların gönlüne girmek ve güzel hizmetler yapmak olduğunu söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü bizzat gazetemize gelerek kutlayan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile kısa bir sohbet gerçekleştirdik. Gazetecilerin ilçemiz, halkımız ve ülkemiz adına önemli görevler yaptıklarını belirten Başkan Aputkan, Çalışan Gazeteciler Günümüzü tebrik ederek çalışmalarımızda başarılar temenni ettiğini söyledi.

Serik ile ilgili çalışmalar konusunda sohbet ettiğimiz Belediye Başkanı Enver Aputkan, ilçeye ve vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını ifade ederek; önemli olanın geride hoş bir sadâ bırakmak olduğunu ifade etti. Başkan Aputkan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizim için önemli olan halkımıza milletimize devletimize şeffaf düzgün doğru bir şekilde hizmet etmektir. Bu doğrultuda bütün çalışma arkadaşlarına birlikte aralıksız hizmet etmeye çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda alt yapı, üst yapı, yollar, sokaklar caddeler yapımı konusunda çalışmalarımız sürüyor.

Yapımını tamamladığımız caddeler dışında, Çınaraltını D400'e bağlayan caddemiz Yaşar Uçar Caddesi ve Burmahancı-30 Ağustos Caddesi aksı ile ilgili çalışmalarımızı o bölgelerde yoğunlaştırdık. Bu çalışmalar neticelendiği zaman çok güzel olacağı kantindeyiz.

Yine eski Tekeli Ortaokulu bahçemizin ile ilgili yer altına iki kat otopark yapma projemiz var. Üstü meydan şeklinde olacak olan otopark yapma projemize ilgili önümüzdeki yaz aylarında inşaata başlamayı planlıyoruz. İnşaat başlayana kadar ise geçici olarak üstünü otopark şeklinde kullanım için halkımıza açıyoruz.

Yine eski belediye iş aramızda ilgili hak sahipleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah orayı da ilçemize yarışır bir şekilde halkımıza kazandırma gayretindeyiz.

Bütün amacımız ilçemize önemli projeler, eserler kazandırabilmek ve hizmet etmek. Bu doğrultuda bütün arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız güzel hizmetlerle, insanımızın gönlüne girilebilirsek, vatandaşlarımızı memnun edebilirsek ve bir hoş sadâ bırakabilirsek ne mutlu bizlere.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi