CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’in organizasyonu ile CHP Serik’teki muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’in düzenlediği toplantıya Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Garip Erdoğan, CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyeleri Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın, Antalya Büyükşehir Serik Sorumlusu Faik Çıtak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Serik’teki birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Kadriye Mahallesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi binasında gerçekleştirilen toplantıda Muhtarlar, mahallelerindeki sorunları dosya halinde İl ve İlçe Başkanı’na verdiler.

Toplantıda konuşan CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, “Muhtarlarımızla verimli bir toplantı gerçekleştirerek, önümüzdeki 1 yıl içerisinde mahallelerimize yapılacak hizmetlerin toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımıza katılan muhtarlarımızın sorunlarını dosya halinde aldık. 1 yıl çerisinde aciliyet gerektiren ve ileride neler yapabileceğimiz halkımıza nasıl hizmet verebileceğimiz hakkında konuştuk. 2021 Yılı Serik’imizin yükselişe geçtiği bir yıl olacaktır. Muhtarlarımızın bizlere verdiği dosyaların takipçisi olacağız. Aciliyet gerektiren hizmetlerimizi hemen yapacağız uzun vadeli hizmetlerimizin de takip ederek hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim üstümüze düşün ne var ise hizmet için yapmaya hazırız. Serik Muhtar Derneği Başkanı Mustafa Barçın olmak üzere tüm muhtarlarımıza toplantımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Serik Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın da, “Bizler Başkanlarımızla hizmet noktasında bir toplantı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın sıkıntısı büyük. Önceliği olan işlerin dosyalarını muhtar arkadaşlarımız başkanlarımıza verdiler. Büyükşehir Belediyemizin birimleri dosyalarımızı değerlendireceğine inanıyorum. Sorunlarımızın çözülmesi noktasında Büyükşehir yetkilileri elinden geleni yapıyor. Hizmet konusunda Büyükşehir Belediyemiz elinden geleni yapıyor. Hizmetlerin devam edeceğine inanıyoruz.” dedi

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ise konuşmasında şunları söyledi; “Muhtarlarımızın sorunlarını dosya halinde aldık. Bu sorunların çözümü noktasında takipçisi olacağız. Muhtarlarımızla bir araya gelerek, işlerin yapılması sorunların çözülmesi konusunda Cumhuriyet Halk Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızla ve gerekli personellerimizle gece gündüz çalışarak bu sorunların çözülmesine katkı koyacağız. İlçe Başkanım İbrahim Demir’e çok teşekkür ederim. Gerçekten muhtarlarımızın katılımı gayet iyiydi. Siyaset hizmet birimidir. Hizmet yapmak için siyaset yapılmalıdır. Bizler Büyükşehir olarak en iyi hizmeti yapacağız. Muhittin Başkanımızla birlikte çalışıp başarılı olacağız. Bir sonraki seçimde de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Büyükşehir Belediyemizde bayrağımızın dalgalandırmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir”

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Garip Erdoğan ise; “Yerel de sorunları tespit etmek gerekiyor. Serik’in Mahallelerini sokaklarının hepsini tanımaya bilirsiniz. Orada yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını buraya aktarılması lazım. Bu sorunlarımızı muhtarlarımız İl ve İlçe Başkanlarımıza dosya halinde verdiler. Büyükşehir Belediyemiz muhtarların sorunlarını giderme noktasında ciddi anlamda katkı koyacaklarına inanıyorum. Büyükşehir’in yetkili birimleri sorunları takip edecektir. Talepleri yerine getirmekte bizim anlayış belediyeciliğimizin bir sonucu olmalıdır” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi