Daha önce ertelenen ve bugün oynanması beklenen Sakaryaspor, Serik Belediyespor maçı yoğun kar yağışı nedeniyle yarın saat 13.00’a ertelendi.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 15. Haftada oynanması gereken ancak ertelenen Sakaryaspor, Serik Belediyespor müsabakası Pazar günü Sakarya’da yaşanan yoğun kar yağışı sebebi ile yarına ertelendi. Müsabakanın hakemi maç saatine kadar bekledikten sonra sahayı kontrol etti ve sahanın futbol oynamaya müsait olmadığının karar vererek maçı erteledi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda bugün saat 13.00’da oynanacak olan müsabakanın hakemliğini Şanlıurfa bölgesinden Ömer Faruk Gültekin yapacak. Müsabakanın yardımcı hakemlik görevlerini Selman Timur ve Çetin Öncel üstlenirken; maçın dördüncü hakemi ise Mikail Cihangir olacak.

Suat Kaya İle İlk Maç

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk devresini 29 puanla 9. Sırada tamamlayan ve devre sonunda antrenör Engin Korukır ile yollarını ayıran Serik, Galatasaray’ın ve Milli takımının unutulmaz futbolcularından Suat Kaya’yı teknik direktörlük koltuğuna getirmişti. Suat hoca ile ilk maçında Sakarya karşısına çıkacak olan Serik yeni hocası ile iyi bir başlangıç yapmak amacında.

Ev sahibi Sakaryaspor ise ligin ilk yarısını 34 puanla 4. Sırada bitirdi. Şampiyonluk mücadelesi veren zorlu rakip Sakaryaspor karşısında Serik iyi bir sonuçla dönmek amacında.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi