Nihat Güner; “Öğrencilerimizin motivasyonları bizim için çok önemli. Onları bu zor günlerde yalnız bırakmıyor, teknolojik altyapımızdan maksimum düzeyde yararlanıyoruz. Her geçen gün yenilikleri takip ederek sistemlerimizi güncelliyoruz”

Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi 9- 10 Ocak tarihlerinde Çözüm Akademi Okulları Genel Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirdiği, ‘Türkiye Geneli Ödüllü Online Çözüm’e Hazırlık Sınavı’ sonuçlarına göre birinci olan her sınıf kademesinden öğrenciye başarı belgesi ve hediye verdi.

Başarı Belgelerini Serik Çözüm Akademi Eğitim Kurumları Kurucusu Nihat Güner’in elinden alan öğrenciler Güner’e teşekkür ettiler. Öğrenciler Kurucumuz Nihat Güner’e düzenli ders çalışmaya devam edeceklerine ve bol bol kitap okuyacaklarına dair söz verdiler.

“Tüm öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz”

Birinci olan ve ödül alan öğrencileri ve ailelerini kutlayan Serik Çözüm Eğitim Kurumları Kurucusu Nihat Güner; öğrencilerimizin başarılarıyla mutlu oluyoruz, eğitime gönül veren ve ilçemize eğitim alanında hizmet eden bir kurum sahibi olarak tüm öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Zorlu bir dönemdeyiz, pandemi dolayısıyla öğrencilerimiz evdeler ancak bu zorlu süreçte eğitimlerimize online devam ediyoruz. Öğrencilerimizin motivasyonları bizim için çok önemli. Onları bu zor günlerde yalnız bırakmıyor, teknolojik altyapımızdan maksimum düzeyde yararlanıyoruz.”

“Yenilikleri takip ederek sistemlerimizi güncelliyoruz”

Serik’te pandemi döneminde ilk kez bu kadar yüksek oranda katılımın olduğu Türkiye Geneli bir sınav yapıldığını söyleyen Güner, sayının çok fazla olmasına rağmen hiçbir problem olmadan iki gün boyunca sınav yaptıklarını söyledi. Teknolojinin artık eğitimden ayrı düşünülmeyeceğini, eğitimin her kademesinde teknolojinin kullanılması gerektiğini söyleyen Güner; “Her geçen gün yenilikleri takip ederek sistemlerimizi güncelliyoruz, yüz yüze eğitime ara verildiği günden itibaren derslerimizi aksatmadan devam ediyoruz. Her hafta online deneme sınavları yaparak öğrencilerimizi sınavlara hazırlıyor ve kazanımlarını ölçüyoruz. Online etütlerle birebir öğrencilerimiz öğretmenleriyle çalışma fırsatı yakalıyor, online rehberlik saatlerinde rehber öğretmenimiz çeşitli mesleklerden uzmanları öğrencilerimizle buluşturarak rehberlik faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Çözüm Akademi Okulları Genel Merkezimizin işbirliğiyle gerçekleşen Tedx Ankara Connects programları ile Türkiye’nin ileri gelen akademisyenlerinin değerli fikirlerini ve seminerlerini velilerimizle ve öğrencilerimizle canlı yayında buluşturuyoruz.”

Güner’den Teşekkür

Serik Çözüm Eğitim Kurumları Kurucusu Nihat Güner, Türkiye Geneli Deneme Sınavlarına katılımın ilçe bazında çok yüksek olduğunu, çevre illerden ve Antalya’dan çeşitli okullardan da sınava katılım olduğunu belirterek sınava katılan tüm öğrencilere ve ailelerine teşekkür ettiğini ifade etti. Güner; “Sınavda derece alan öğrencilerimiz; Altuğ Karadaş , Burak Aslan Özce , Ahmet Nazmi Erdem , AliRıza Mert Tür , Beyza Oktay , Dorukhan Akıncı , Elis Beril Çabuk , Gamze Gürler , Havva Ceren Koltuk , Kerim Alp Kandıran , Mehmet Han Önal , Muhammed Burak Özkan , Münire Göknur Gökpınar , Nisa Nur Köşe , Esra Yardımcı , Muhammet Sait Doğancı , Gülten Hira Yılmaz , Adem Arda Ayan , Talha Danışman, Cansu Aytar, Selen Kaya, Enes Furkan Çalık ,Visal Şallı , Adile Büşra Kaban’ı tebrik ediyorum , ailelerini ve onlara emek veren tüm öğretmenlerini kutluyorum öğrencilerimizin başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” dedi .

15 Şubat’ta yüz yüze eğitime geçileceği için mutlu olduklarını ve öğrencileri çok özlediklerini belirten Güner, tüm öğrencilere yarı yıl tatilinde bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini tavsiye etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi