CHP Serik Gençlik Kolları Başkanı Ali Teke İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Serik Gençlik kolları başkanı Ali Teke sosyal medyasından yaptığı bir açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Ali Teke sosyal medyasından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hepinizin bildiği üzere 26 Şubat 2020 tarihinden bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Serik İlçe Başkanı görevinde bulunmaktayım. Yaklaşık bir yıl boyunca yönetimimle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı yürüttük. Bir yıldır çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindik, çalışmalar ortaya koyduk. Hep birlikte Serik’te Cumhuriyet Halk Partisi’ni 1. Parti yapmak için çalıştık. Çalışmalarımızda emek veren tüm Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerime öncelikle teşekkürü borç bilirim.

Pandemi döneminin getirdiği olumsuz şartlar ve hayatımın yoğunluğu nedeniyle yaklaşık bir yıldır sürdürdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Serik İlçe Başkanı görevimden istifa etme kararı aldım. Görevim süresince yanımda olan, destekleyen, desteklemeyen, Cumhuriyet Halk Partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bu istifamı hiç kimsenin bir veda olarak görmesini istemiyorum. Daha uygun şartlar altında Cumhuriyet Halk Partimizi daha iyi yerlere getireceğimizden ve daima bir neferi olarak mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim. Yerime, göreve gelen kim olursa olsun; Gençlik Kolları İl Başkanlığımızın önderliğinde Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı olarak bir bütünlük içerisinde daima çalışmalarda yer alacağımı herkesin bilmesini istiyorum. Hepimizin tek hedefi, Partimizi öncelikle Serik’te, Antalya’da ve Ülkemizde 1. Parti yapmaktır.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi