Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşuoğlu, partisinin Serik'te yeni aldığı binayı ziyaret ederek, hayırlı ve uğurlu olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Antalya Gençlik Kolları'nın kongresine katılmak üzere Antalya'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşuoğlu, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın Serik'teki yeni teşkilat binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakan Çavuşoğlu'nu Serik'teki parti binasına önünde, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Belediye Başkanı Enver Aputkan, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve Tuğba Vural Çokal ile partililer karşıladı.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Bakan Çavuşoğlu'na Serik bıçağı hediye etti. Bakan Çavuşoğlu, ardından AK Parti Antalya Gençlik Kolları'nın kongresine katılmak üzere Antalya'ya hareket etti. Çavuşuoğlu ise Başkan Yıldırım’a lale motifli çinili bir tabak hediye etti.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım; “Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK üyesi Milletvekilimiz Sayın Mustafa Köse, İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş, Milletvekilimiz Sayın Kemal Çelik, Milletvekilimiz Sayın Dr. Tuba Vural Çokal ve Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan ile birlikte yeni teşkilat binamız için hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bizleri onore etti. Değerli ziyaretlerinden dolayı sayın bakanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi