AK Parti milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik Serik de esnafları ziyaret ettiler.

Cuma günü Serik’ e gelen AK Parti MKYK üyesiAntalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ile birlikte Hacı Adem Kozan Merkez Camii'nde cuma namazını kıldılar.

Namaz çıkışı sonrasında milletvekilleri belediye başkanı ve ilçe başkanı dan oluşan AK Parti heyeti Çınaraltı Meydanı’ndan başlayarak Atatürk Caddesi boyunca yürüyerek esnafları ziyaret ettiler selamladılar.

Esnafların dertlerini sorunlarını dinleyen AK Parti heyeti Tekeli kavşağında ise bisiklet sporcuları ile karşılaştılar onlarla da kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. Daha sonra eski Tekeli Ortaokulu bahçesine geçen heyet şu anda otopark olarak kullanılan alanı inceledi.

Burada Belediye Başkanı Enver Aputkan Ak Partili milletvekillerine eski okul bahçesine yapılacak olan altı otopark küstü meydan-park olacak proje ile ilgili bilgiler verdi.

Milletvekilleri ve Ak Partililer son olarak AK Parti Serik ilçe Teşkilatı’nın yeni binası önüne gelerek burada parti binasına hayırlı olsun ziyaretine gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun karşıladılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi