Avrupa’nın en heyecan verici öğrenme topluluklarından biri olan eTwinning Platformu’nda Karadayı İlkokulu 9 Projesi ile yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Avrupa’nın en heyecan verici topluluklarından biri olan eTwinning Platformu’nda Karadayı İlkokulu öğretmen ve idarecileri Kahraman Ünal, Özlem Taş ve Filiz Demir 4’ü kuruculuğunu üstlenmiş olmak üzere toplam 9 birbirinden renkli projelerde yerlerini aldılar.

Karadayı İlkokulu Okul Müdürü Abdullah Şeker proje tabanlı, öğrenci merkezli ve yenilikçi bir yaklaşım benimseyen eTwinning projelerinin öğrencilerin öğrenme deneyimlerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ve bunun farkında olan bir okul olarak öğretmenlerin çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirdiklerini bildirdi.

Okul müdürü Abdullah Şeker özellikle uzaktan eğitim sürecini verimli geçirilmesini çok önemsediklerini belirterek şu bilgileri verdi; “Şu dönemde öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan eTwinning platformunda, içlerinde Romanya, İtalya, Portekiz ve Azerbaycan ‘dan ortak öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu toplam 9 projemiz var.

2/B sınıfı öğretmenimiz Özlem Taş’ın ikisinde kuruculuğunu üstlendiği toplam 5 (Tenth Planet (Onuncu Gezegen), Medyasal, E-guruming, İlham Alarak Okuyorum Geleceğimi Şekillendiriyorum, Tell Me Your Dream (Hayalini Söyle) proje yer alıyor.

Yine okul müdür yardımcımız Kahraman Ünal’ın birinde kuruculuğunu üstlendiği 3 (Her Şeyi Yapabiliriz./We Can Do Everything, Journey to the past of my hometown/Geçmişime Yolculuk, Türkiye Çocukları Korosu) projesi yürütülüyor. Okulumuz anasınıfı öğretmeni Filiz Demir’in kuruculuğunu üstlendiği (Bir Damla Su Bir Nehir) bir projesi de çalışmaları süren bir diğer projemiz. 2020-2021 Eğitim öğretim döneminde özveriyle çalışmalarını devam ettiren tüm okul öğretmenlerime ve bizlerle her zaman el ele yol alan kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

Bizler 21. YY becerilerini öğrencilerimize kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya her daim devam eden bir kurumuz. Umuyoruz ki 2021 yılı Eylül ayında sizlerle yürüttüğümüz projelerimizin Kalite Etiketlerini de paylaşmak nasip olur.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi