Marka ve firmalar için tanınırlık önemli bir konuma sahiptir. Ürün tanıtımı markaların kimliği niteliğindedir. Günümüzde reklam ve tanıtımın etkin bir şekilde yapıldığı led ekranlar, en popüler görüntüleme cihazlarıdır. Led ekranlar; iç mekan led ekran ve dış mekan led ekran olmak üzere ikiye ayrılır.İç mekan led ekran özellikleri, dış mekan led ekran özelliklerine kıyasla farklılık gösterir. Dış mekanda tercih edilen led ekranlar, her hava koşuluna uyum sağlayacak şekilde üretilmektedir. İç mekan led ekranlar, dış mekan led ekranlar gibi suya dayanıklı değildir. Suyla temasına dikkat edilmelidir. Dolayısıyla led ekran seçimlerinde, led ekranın nerede konumlanacağı mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Totem led ekranlar, dış mekanlarda en çok tercih edilen görüntüleme sistemlerinden biridir.


Totem Led Ekranların Tercih Edilme Sebepleri

Her marka ve firma, hizmet verdiği sektörde en iyi konuma gelmeyi amaçlar. Bunu yapabilmek için de güncel reklamcılık seçeneklerinden faydalanmak gerekir. Markalar reklamcılık için daima belli bir bütçe ayırmaktadır. Fakat ayrılan bu bütçeyi etkin reklamcılıkta kullanmanın önemi büyüktür. Led ekran teknolojileri 7/24 tanıtım ve reklam avantajı sunar. Görüntünün ekrana yansıtıldığı bu sistem sayesinde, marka ve firmalar ürün tanıtımlarını günün her anında kolaylıkla aktif bir şekilde yapabilmektedir. Totem led ekran teknolojisi de, son dönemlerde reklam ihtiyacını en iyi karşılayan görüntüleme sistemlerinden biridir. Devasal boyutlarda üretilen bu ekranlar, şehir merkezi ve alışveriş merkezlerinde sıklıkla karşılaştığımız ürünlerdir. Gün ışığında dahi üstün görüntü kalitesine sahip olması, led ekranları tercih edilebilir kılan en önemli özelliğidir.

Led ekranların fiyatı, ebatlarına ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.Totem led ekran fiyatları da, ürün devasal boyutlarda üretildiği için bu doğrultuda şekillenmektedir. Yapılan araştırmalara göre, totem led ekran fiyatları sunduğu reklamcılık hizmetine kıyasla oldukça uygundur. İnsan kalabalığının en yoğun olduğu yerlerde kullanılan bu led ekranlar, günün her saati reklam yapma imkanı sunar. Böylelikle totem led ekranlara yansıtılan reklam ve tanıtımlar, aynı anda yüzlerce kişiyle buluşur. Görüntü kalitesi yüksek olan bu devasal ekranlar, insanların dikkatini çekmeyi başarır. Böylece marka ve firmalar, led ekran teknolojisi sayesinde sektörde rakiplerinden bir adım öne geçmeyi başarırlar. En iyi led ekran sistemlerine sahip olabilmek için doğru üretici firmayla irtibata geçmenin önemi büyüktür. Fenova led teknolojileri, alanında uzman ekibiyle kişiye özel led ekran üretimi gerçekleştirmektedir.

Totem Led Ekranlar Nerede Satılır?

Totem led ekranlar, devasal büyüklüğe sahip görüntüleme sistemleri olduğu için teknoloji mağazalarından kolaylıkla satın alınabilecek ürünler değildir. Özel olarak üretimi sağlanan bu led ekranların satışını, led ekran üreticileri yapmaktadır. Led ekran satın almak isteyen kişiler üreticilerle iletişime geçmeli ve istedikleri ebat ve özellikleri teknik ekibe bildirmelidir. Totem led ekranların üretici firmadan satın alınmaması durumunda çok yüksek fiyatlara mâl olduğu bilinmektedir. Bu nedenle, satın alma işleminin üretici firmadan yapılması oldukça önemli bir detaydır. Fenova teknoloji, alanında uzman ekibiyle istenilen özellikteki led ekran üretimini kısa sürede gerçekleştirmektedir. İç mekan led ekran ve dış mekan led ekran üretimlerini yapan Fenova, görüntüleme sistemlerine dair her alanda hizmetinizde!

Editör: Haber Merkezi