Serik Belediyespor Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığı Ali Aksu kazandı. Başkanlık için Aksu ile birlikte Yaşar Kökçe yarıştı.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor Olağan Genel Kurulu yapıldı. Ali Aksu başkanlığa seçildi. Aksu, “Serik Belediyespor sadece bizim değil hepimizin ortak değeridir.” dedi. Serik Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda Ali Aksu ve Yaşar Kökçe başkanlık için mücadele ettiler. 245 delegenin katıldığı genel Kurulda divan başkanlığına yapılan açık oylamada oy çokluğu ile Ercan Aytaç seçildi.

Divanın oluşumunun ardından Belediye Başkanı Enver Aputkan konuşmasını yaptı. Aputkan konuşmasında şunları söyledi; “Serik Belediyespor tarihinde son 5 yıl içerisinde büyük başarılara imza attı. Serik Belediyespor’a hangi adayımız katkı verecekse Mevla’m ona nasip etsin. Serikspor Seriklilerin orta değeridir. Bu dönem belediye başkanlığı bana nasip oldu. Serik Belediyespor bugün de yarında halkımızındır. Belediyemizin destekleri olmadan kulübün ayakta durması daha ileri noktalara gelmesi mümkün değil. Her iki adaya da başarılar dilerim.”

Mevcut kulüp başkanı Ramazan Kaçar ise “Başkanlık dönemimde Serik Belediyesporu 3. Ligden 2. Lige çıkardık. Serik Belediyespor kulübü Türkiye’de bir marka oldu.” Dedi

Kökçe terk etti

Divan başkanlığına adaylardan Yaşar Kökçe tarafından kapalı oylama yapılması hakkında verilen dilekçenin oylamasında; açık oylama yapılması yapılan oylamada oy çokluğu ile kabul edildi. Bunun üzerine Yaşar Kökçe ve taraftarları salonu terk etti.

Aksu 195 oyla seçildi

Divan başkanlığınca Başkan adayı Ali Aksu ve yönetim listesi yapılan açık oylamada yapılan sayımda 195 oy ile kabul edilirken. Ali Aksu ve yönetimi Serik Belediyespor Kulübüne 3 yıllığına seçildi.

Serik Belediyespor Kulübü yeni başkanı Ali Aksu başkanlığa seçildikten sonra yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi; “Sizler ben ve ekibimi bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Çıktığımız bu yolda sizleri mahcup etmeyeceğimize inanıyoruz. Tek sevdamız sizlerle birlikte Serik Belediyepsor’u en iyi yerlere taşımak. Serik Belediyespor sadece bizim değil hepimizin ortak değeridir. Serik Belediyespor’u sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin destekleri ile yöneteceğimizden endişeniz olmasın. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı kendiliğinden gelecektir. Profesyonel kulüpler profesyonelce yönetilmelidir. Bundan sonra amacımız bu olacaktır. Alt yapı olmazsa olmazımız, Serikli gençlerimiz bizim önceliğimiz olacaktır.” dedi.

Başkan Aksu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:

Ali İşlek, Adnan Yılmaz, Mustafa Kara, İsmail Mecek, Yusuf Yılmaz, Cengiz Doğan, Ufuk Koca, Namık Kemal Kılınç, Hasan Devrim Ünsal, Halil Deligöz, Mehmet Çolakoğlu, Ramazan Tepe, Yusuf Akgül, Süleyman Kanmaz

Denetim Kurulu:

Mehmet Emin Kiremitçioğlu, Hüseyin Bedel, Durmuş Okan Yıldırım.

Haber: Osman Türkçe

ALİ AKSU-ENVER APUTKAN

RAMAZAN KAÇAR

Editör: Haber Merkezi