ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, TBMM'nin açılışının 101. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamak, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için mobil konserler düzenleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM'nin açılışının 101. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için bu yıl da mobil konserler düzenleyecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası üstü açık otobüsle sokak sokak dolaşarak, marşlar ve şarkılar seslendirecek. Salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar mobil otobüs sahnesinden Antalyalılarla buluşacak.

İLK KONSER 15 NİSAN'DA

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil etkinlik aracı tüm ilçeleri dolaşacak. İlk konser 15 Nisan Perşembe günü Kepez, Duacı, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde 14.00 -18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ MOBİL ETKİNLİK ARACI İLÇELER PROGRAMI

Saat: 14.00 -18.00

15 Nisan Kepez-Duacı- Konyaaltı-Muratpaşa

16 Nisan Döşemealtı- Kemer-Beldibi-Göynük-Altınova-Aksu-Belek-Kadriye

17 Nisan Kaş - Demre

18 Nisan Akseki- İbradı - Gündoğmuş

19 Nisan Elmalı - Korkuteli

20 Nisan Kumluca - Finike

21 Nisan Serik - Manavgat

22 Nisan Gazipaşa -Alanya

23 Nisan Konyaaltı -Muratpaşa-Kepez - Duacı – Varsak DHA

Editör: Haber Merkezi