Serik Belediyespor, Kırşehir Belediyespor deplasmanından puansız döndü: 2-1

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta Kırşehir Belediyespor ile Serik Belediyespor karşılaştı. Kırşehir Ahi Evren stadyumunda oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 2-1 üstünlükle kazandı.

Maça Kırşehir Belediyespor orta vuruşu ile başladı. Maçın 23. Dakikasında gelişen Kırşehir Belediyespor atağında topla buluşan Mehmet Alaeddinoğlu topu filelerle buluşturdu. Kırşehir Belediyespor bu golle 1-0 öne geçti. Her iki takımın ataklarının olduğu ilk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı Kırşehir Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 66. Dakikasında gelişen Kırşehir Belediyespor atağında topla buluşan Üstün Bilgi, attığı golle Kırşehir Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi. Maçın 79. Dakikasında gelişen Serik Belediyespor atağında topla buluşan Murat Gürbüzerol, topu filelere gönderdi ve durum 2-1 oldu.

Geride kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca maçı Kırşehir Belediyespor 2-1 kazandı.

Kırşehir spor bu galibiyetle puanını 71’e çıkartırken, ligde 3. sırada yer aldı. Kırşehir Belediyespor Mayıs ayı içerisinde oynanacak olan 1. Lige terfi playoff mücadelesinde rakipleri ile üst lige çıkmak için yarışacak. Serik Belediyespor ise 50 puanda kaldı.

Serik Belediyespor Teknik Direktörü Engin Korukır, bu maçta özellikle alt yapıdan gelen Serikli Ergün Nazlı ve Furkan Efe Bildir’i ilk 11 de oynattı. İbrahim Rıdvan Alkan’ı da son dakikalarda oyuna aldı.

Serik Belediyespor ligin son haftasında evinde Mamak sporu konuk edecek.

Haber. Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi