Serik protokolü Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Başsavcı Hüseyin Abdullah Aytekin, Jandarma Komutanı Ayhan Aktürk, Emniyet Müdürü Suat Esin, Müftü İbrahim Keser, Sosyal Hizmetler Müdürü Meral Yılmaz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Havva Akcan, şehit ve gazi ailelerini, şehit mezarlarını ve kamu kurumlarını ziyaret ettiler.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü öğleden sonra Serik protokolü Ramazan Bayramı ziyaretlerini gerçekleştirdi. İlk olarak Şehitler Özgür Atasever ile Serkan Önder'in kabirlerinin ziyaret edilmesi ve dualar okunmasından sonra şehit Hasan Bulut'un oğlu Gürkan Bulut ve şehit Ali Şimşek'in kardeşi Ayşe Şimşek ziyaret edilerek bayramları kutlandı. Gaziler İzzet Arıcı ve Mehmet Aksoy ziyarete edildi ve bayramlaşıldı.

Ziyaretler sırasında ailelere jandarma komutanlığı tarafından Türk Bayrağı ve İlçe Müftülüğü Tarafından Kuranı Kerim hediye edildi. Eminceler, Kökez, Merkez ve Karadayı muhtarlarının da eşlik ettiği programda, Kuranı Kerim okundu ve dualar edildi.

Yapılan ziyaretlerin ardından Serik Jandarma Komutanlığı, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. Daha sonra ise Aile Sağlığı Merkezinde filyasyon ekibi ziyaret edilerek bayramlaşma yapıldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi