Sınavla öğrenci alacak proje okullar arasına dahil edilen Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okul çalışmalarına devam ediyor.

Okulumuz Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla sınavla öğrenci alacağı için okul tanıtım faaliyetlerine başladı. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan tanıtım ekibi hafta içinde ve hafta sonunda Serik’teki 8. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek okul ile ilgili tanıtımlarda bulundular.

Okul Müdürü İsmet Karakaya çalışmaları ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Gerek online gerekse yüz yüze tüm 8. Sınıf öğrencilerimize ulaşacak şekilde planlama yaptık. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan bir ekiple okulumuzun ön plana çıkan özeliklerini, avantajlarını, yapılacak olan akademik ve diğer çalışmaları kurum kültürünün tam da oturduğu okulumuzda hayallerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilecek bir ortamın olduğunu yeni gelecek öğrencilerimizle paylaştık. Onların heyecanlarına ortak olduk, sorularını cevaplandırdık ve onlara başarılar dileyip okulumuzu anlatan broşürleri de öğrencilerimize ulaştırarak her daim iletişim halinde olmaya devam edeceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi