Emine Gazi; “Çocuklarımızla mükemmel bir yaz geçirmeye hazırız.”

Özel Serik Halit Gazi Anaokulu Kurucusu ve Müdürü Emine Gazi yaz okulunun açıldığını belirterek yapılacak olan eğitimler ve çalışmalarla ilgili bilgileri verdi. 3-6 yaş grubu öğrencilere, yüzmeden, dansa, dramadan jimnastiğe kadar çok farklı alanlarda eğitim verdiklerini belirten Gazi, sağlık ve hijen konusunda da her türlü önlemlerini alındığını ifade etti.

Serik Halit Gazi Anaokulu Müdürü Emine Gazi yaz okulu ile ilgili şunları söyledi; “Sağlıklı ve hijyenik kampüsümüzle yaza hazırız. Montessori & Emilia & Waldorf & Vygotsky eğitim yaklaşımlarını benimseyerek okulumuzda nitelikli eğitime önem vermekteyiz. 85 metrekarelik çok amaçlı salonumuzda, beden eğitimi, jimnastik, dans, tiyatro gösterileri, drama, kukla gerçekleşmektedir. 46 metrekarelik kapalı yüzme havuzumuzda ise yüzme dersimiz yaz-kış olacaktır.

Her zamanki sağlık önlemlerimizi ve hijyen koşullarını sürdürerek çocuklarımızla mükemmel bir yaz geçirmeye hazırız. Özel Serik Halit Gazi Anaokulumuzda uzman eğitmenlerden eğitim alan çocuklarımız, hem Dünya'yı tanıyarak büyüyor hem de edindikleri bilgiler ve yetenekler ile eğitim hayatlarında başarıya daha kolay ulaşıyor. 3-6 yaş grubu çocuklarımızı heyecanla bekliyoruz.”

Haber. Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi