Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Serik 1. Olağan İlçe Kongresi yarın (15 Haziran Salı) yapacak. Karalar Düğün Salonu'nda saat 14.00’da başlayacak olan Deva Partisi Kongresi partinin Antalya'da yapacağı ilk kongre olma özelliğini de taşıyor.

67 delegenin oy kullanacağı kongrede mevcut başkan Uğur Özkan tek aday ve tek liste ile kongreye gidecek. Demokrasi ve Atılım partisi Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan kısa sürede Serik'te partilerine büyük bir teveccüh yaşandığını belirterek, birinci olan kongrelerinin heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Deva Partisi olarak Antalya'da ilk kongrenin Serik'te yapılmasının ayrı bir heyecan ve önemi olduğunu belirten Özkan, bunun da Serik’in ne kadar önemli bir ilçe olduğunun göstergesi olduğunu belirtti.

Demokrasi ve Atılım Partisi Serik İlçe Başkanı Uğur Özkan şunları söyledi; “Büyük bir heyecanla hazırlandığımız kongremize ilgili çalışmalarımız sürüyor. Serikli hemşerilerimizle birlikte çok güzel bir kongre gerçekleştirmeyi umuyoruz. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olarak bir kez daha ilk Antalya'nın ilk meşalesini Serik’ten yakacağız. Serik ilçemiz Antalya'nın hatta dünyanın sayılı Turizm tesislerine ev sahipliği yaptığı halde, tarım ve turizmin başkenti olduğu halde yeterince gelişmişlik seviyesini ulaşamayıp yeterince bu sektörlerden fayda sağlayamamaktadır bu durum Serik adına üzücüdür. Serik adına aşılacak çok tepe gidilecek çok yolumuz vardır. İnşallah bizler ilçemizin izin hak ettiği gelişmişliğe ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz tüketen değil üreten bir toplum olarak durmadan yorulmadan yılmadan çalışmaktır. İlçemiz ilimiz ve ülkemiz için hep birlikte başaracağız. Kongremizin Serik’imiz, Antalya’mız ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Tüm vatandaşlarıma bu mutluluğu paylaşmak için kongremize beklerim.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi