Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, yapılan olağan kongrenin ardından tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

Kongre Yeni Mahalle Aydın Park’ta açık havada yapıldı. Kongreye 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, mkooperatif üyeleri ve davetliler katıldı.

Kongrenin açılışının yapılmasından sonra oluşturulan Divan Başkanlığına 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural seçildi. Gündemin 3. Maddesi gereği saygı duruşunda bulunuldu ardından da İstiklal Marşı okundu. Ardından gündemde bulunan 2018-2019 ve 2020 yılı yönetim kurulu yıllık çalışma raporları, bilanço ve gelir giderler okunarak, oy birliği ile kabul edildi. Böylelikle yönetim kurulu ve denetim kurulu ibra edilmiş oldu.

Gündem maddelerinin okunmasının ardından yapılan seçimde tek liste olarak aday olan Ali Gülaydın ve ekibi 3 yıllığına yeniden seçildi. 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Kooperatifin başarılarından dolayı Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın’a teşekkür belgesi verdi.

Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Başkan

Ali Gülaydın

Yönetim Kurulu Üyeleri

Mustafa Iltar

Veli Karasu

Ahmet Koca

Hakan Ayna

Denetim Kurulu Üyeleri

Nazif Kılınç

Volkan Tek

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi