Gedik Ortaokulu öğrencileri Dünya Sağlık Günü nedeni ile yaptıkları resimleri sağlıkçılara armağan ettiler.

Gedik Ortaokulu Rehberlik Servisi beden sağlığı yanında ruh sağlığımızı olumsuz etkileyen ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınında en çok etkilenenler arasında olan sağlık çalışanlarını bir kez daha hatırlamak ve özverili çalışmaları için teşekkür etmek amacıyla Dünya Sağlık Günü kapsamında resim yarışması düzenledi.

Yarışmaya katılan öğrenciler yaptıkları resimlerle sağlık çalışanlarına duyduğu hayranlığı bir kez daha gösterdi. Küçük kalplerinde taşıdıkları büyük sevgiyi resimlerle gösterdiler. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri Gedik Ortaokulu Okul Müdürü Özay Ala tarafından verildi.

Gedik Ortaokulu Rehber öğretmeni Sevgican Ünsal koordinesinde düzenlenen yarışmada birinci olan öğrenci Şaziye Kıvradım’ın yapmış olduğu resmini Okul Müdür Özay Ala, öğretmeni Sevgican Ünsal ile beraber Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara’ya armağan edildi.

Başhekim Yusuf Kara, Gedik Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine düzenlenen bu anlamlı yarışma için teşekkür ederek öğrencimize eğitim hayatında sağlık ve başarılar diledi.

Haber: Osman Türkçe


1. olan resim

2. olan resim


3. olan resim


Editör: Haber Merkezi