İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu'nun düzenlemiş olduğu 'Yaza Merhaba' toplantısında partili kadınlardan çok sıkı çalışarak üye kayıtlarını artırmalarını ve seçime hazır olmalarını istedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ile birlikte İl Kadın Politikaları Başkanı Aysel Damatoğlu'nun düzenlemiş olduğu 'Yaza Merhaba' toplantı programında partili kadınlarla bir araya geldi. Uygulanan pandemi kuralları nedeniyle sadece sınırlı sayıda katılımcının katıldığı programda, Muratpaşa İlçe Kadın Politikaları Başkanı Ümran Ölekli de hazır bulundu.

Başkan Mehmet Başaran, toplantıda yaptığı konuşmada, partili tüm kadınların çok sıkı çalışarak üye kayıtlarını artırmalarını ve seçime hazır olmalarını istedi. İlçe gezilerinde halkın nabzını tuttuklarını ve gördükleri ilgi ve alakadan son derece memnun olduklarının altını çizen Başaran, “Esnafından turizmcisine, işçisinden memuru ve emeklisine kadar tüm vatandaşlarımız artık iktidardan kurtulmak istiyor. Biz bu yola baş koyduk. Özellikle partimizin çalışkan kadınlarının desteğiyle biz iktidara geleceğiz" dedi.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ise Antalya'da oylarını en çok artıran parti olduklarını kaydetti. Tayfur, “Partimizin en büyük gücü olan kadınlarımızla Antalya'da oy oranımızı ikiye katlayacağız" dedi.

Aysel Damatoğlu ise 'Yaza Merhaba' toplantısının amacının vatan, millet ve Antalya için yeni projeleri ve fikirleri masaya yatırmak olduğunu belirterek şöyle konuştu:“Genel başkanımız Meral Akşener devamlı sahalarda tüm ülkeyi dolaşıp milletimizin dertlerini ve sorunlarını dinliyor. Meclis grup toplantılarımızda bu konuları dile getiriyor. Onun izinde bizlere İYİ Partimizin Antalya kadınlarına durmak yakışmaz. Antalya'da kadının gücünü el ele verip sahalarda gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz." DHA

Editör: Haber Merkezi