Mimar Tuğba Kurt’a ait Dekatri Mimarlık Bürosu, düzenlenen törenle açıldı.

Serikli iş insanı Ahmet Kurt’un kızı genç mimar Tuğba Kurt’ a ait Dekatri Mimarlık Bürosu Çarşamba günü yapılan bir törenle açıldı. Orta Mahalle Kız Deresi Caddesi Serik Belediyesi Hizmet Binası karşısında yer alan Dekatri Mimarlık Bürosu’nun açılışında genç mimar Tuğba Kurt ve babası iş insanı Ahmet Kurt’u sevenleri yalnız bırakmadı.

Açılış törenine; Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, İyi Parti ilçe Başkanı Kadir Bodur, Deva Partisi İlçe Başkanı Uğur Özkan, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, İlçe Müftüsü İbrahim Keser, İlçe Spor Müdürü Mevlüt Özen, Kurt ailesinin yakınları, genç mimarın arkadaşları ve davetliler katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü İbrahim Keser tarafından okunan duanın ardından Serik Belediye Başkanı, Mimar Tuğba Kurt, babası İş insanı Ahmet Kurt ve protokolün birlikte kestiği kurdele ile Dekatri Mimarlık Bürosu’nun açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Belediye başkanı Enver Aputkan; “Genç mimarımız beni ziyaretinde, ‘İlçemizi ilgilendiren projelerde ben de olmak istiyorum’ dedi. Ben bunun için ayrı bir mutluluk duydum. Bu konuda Serik’te gerek mimar, gerekse inşaat, makine, harita mühendisi birçok kardeşimiz ilçemizin menfaatine konularla ilgili projelerde Belediyemize çok büyük desteklerde bulunuyorlar. Bundan dolayı hepsine çok teşekkür ederken, genç mimarımızı da bir kez daha tebrik ediyor, kutluyor ve hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Dekatri Mimarlık’ın sahibi Mimar Tuğba Kurt; “Çok mutluyum, tüm sevenlerim burada. Memleketime hizmet etmek adına açtığım ofisimde Allah bana mesleğimi en iyi şekilde icra etmemi nasip etsin. Mutlu günümde beni yalnız bırakmadıkları için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Genç mimar Tuğba Kurt ve babası İş İnsanı Ahmet Kurt misafirlerle tek tek ilgilendi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi