Yükseliş Koleji, LGS’de ilçe birincisi olan öğrencisi ile yüzdelikdilimde başarılı olan öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Lise Geçiş Sınavlarında (LGS) Serik Birincisi olan Mehmet Bözcek, yüzde 0,04’lük dilime giren Yusuf Sinan Çayır ve yüzde 0,72’lik dilime giren Deniz Yalçın Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık tarafından altın ile ödüllendirildiler.

Ödül töreninde konuşan Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık şunları söyledi; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS’de üstün bir başarıya imza attık. Böyle değerli öğrencilerle çalışmaktan onur duyuyorum. Bu yıl Serik birincisi olan Mehmet Bözcek tüm soruları işaretledi ancak okumadaki bir hatadan dolayı bir soruyu yanlış işaretleyerek Türkiye birinciliğini kaçırdı. Ama bu üstün başarıyı gösteren öğrencim, değerli velim ve öğretmenlerimi tebrik ederim. Aynı zamanda %0,04’lük dilime giren öğrencim Yusuf Sinan Çayır’a, ailesine ve %0,72’lik dilime giren öğrencim Deniz Yalçın’a, ailesine, öğretmenlerime, idarecilerimize ve Akdeniz Yükselişte çalışan tüm personellerime teşekkür ediyorum.

Her daim yanımızda olan, bizleri daima destekleyen ilçe Kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu’na ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz’e çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren, giremeyen tüm öğrencilerime yaşamları boyunca başarılar dilerim. İnşallah yüzlerinden gülücükler hiç eksik olmaz, hep mutlu olurlar.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi