Milletvekili Mustafa Köse; “Yollarımız ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaları yerinde gördük. Serik’i güzel günler bekliyor. Özellikle belediye başkanımızın çok yoğun bir çalışması var.”

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Serik’te incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Köseye ziyaretleri sırasında AK Parti Serik ilçe başkanı Hasan Yıldırım, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve partililer eşlik etti. Heyet, ziyaretler sırasında esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan AK Parti Antalya milletvekili Mustafa Köse, “Bugün Serik’te ziyaretlerde bulunuyoruz. Önce Akbaş köyüne giderek mahalle başkanımızın taziyesine gittik. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sonrasında Serik’te belediye başkanımızla ziyaretlerde bulunuyoruz.” dedi.

“Belediye Serik’in Her Yerinde Seferberlik Başlattı”

Belediyenin Serik’in her yerinde bir seferberlik başlattığını aktaran Köse, “Yollarımız ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaları yerinde gördük. Serik’in her yerinde vatandaşlarımıza hizmet etmek için Kemal Çelik vekilimiz, belediye başkanımız, ilçe başkanımız çalışıyor. Bize düşen neyse elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Serik’i güzel günler bekliyor. Özellikle belediye başkanımızın çok yoğun bir çalışması var.” dedi.

“Manavgat’a Da Serik Eli Değdi”

Belediye Başkanının çalışmalarının sadece Serik’i kapsamadığını belirten Köse, “Geçtiğimiz haftalarda afet döneminde gördük. Manavgat’a da faydası oldu. Manavgat’a da Serik eli değdi. Manavgat’ta afet sonrası vatandaşlara yardım ve yangın anında ekipleriyle yangına müdahalesi çok önemliydi. Serikli hemşehrilerimiz inanılmaz bir vatandaşların yaralarını sarmak için destekleri ve fedakarlıkları oldu. Bu anlamda Seriklilere özel olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Kavşakların Yapılması Önem Arz Ediyor”

Serik’e yapılması planlanan köprülü kavşaklara da değinen Köse, “Serik’in çıkışlarında bulunan bu kavşakların yapılması önem arz ediyor. Özellikle Kemal Çelik Milletvekilimiz çok büyük bir gayret gösterdi. Sayın bakanın geçenlerde yaptığı ziyaretinde de görüşüldü. Talimatlar verildi. Prosedürlerde ufak tefek itirazlar gündeme gelebiliyor. Resmi işlemler yürüyor, önemli olan iradenin ortaya konulması. O anlamda bu kavşakların yapılması yönünde hükümetimiz tarafından ortaya konuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgileri doğrultusunda inşallah en kısa zamanda yapılır.” dedi.

“Serik Belediyespor Bu Sezon İyi Bir Başarı Grafiği Çizecektir”

Son olarak Serik Belediyespora başarılar dileyen Köse şunları söyledi; “Serik Belediyespor, Antalya’mızın gurur duyduğu takımlarımızdan bir tanesi. Başarılarını sürekli takip ediyoruz. Oynadığı maçlara gidiyoruz. Takımımız bu sezon inşallah iyi bir başarı grafiği çizecektir. Kulüp yönetimine, hocalarımıza ve futbolcularımıza başarılar dilerim.” Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi