Serik Belediyespor ligin ilk haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor’u 3-1 mağlup ederek sezona süper bir başlangıç yaptı.

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik Belediyespor ligin ilk haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor A.Ş. ile 5 Eylül Pazar günü saat 16.00 da karşı karşıya geldi. Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin sahasının kapalı olması nedeniyle maç Osmaniye de oynandı. Serik Belediyespor müsabakayı 3-1’lik skorla kazandı.

Maçın 2. dakikasında Kahramanmaraş ceza sahasında yapılan kusurlu harekete orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Furkan attığı golle Serik Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı Serik Belediyespor un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Her iki takımın karşılıklı atakları ile başlayan ikinci yarının 52. Dakikasında Sinan’ın yaptığı ortaya ayakla vuruş yapan Furkan topu filelerle buluşturunca kendisinin ve takımının 2. Golünü atmış oldu. Bu golle Serik Belediyespor maçta 2-0 öne geçti.

Maçın 65. Dakikasında gelişen Kahramanmaraş atağında topla buluşan Yakup topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-1’e taşıdı. Maçın 81. Dakikasında Serik Belediyespor dan Sebahattin attığı golle skoru 3-1 yaptı.

Maçta başka gol olmayınca Serik Belediyespor maçı 3-1’lik üstünlükle kazandı. Maçı Serik Belediyespor kulübü başkanı Halil Deligöz de izledi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi