Serik Belediyesi ilçe genelindeki okulların, asfalt, çatı, duvar, boya, tadilat vb. gibi ihtiyaçlarını gidererek eğitime destek verdi.

Serik Belediyesi 2021-2022 eğitim-öğretim sezonu öncesi Serik'teki bütün okulların ihtiyaçlarını yönelik hizmetler gerçekleştirdi. Son iki yıldan başlayarak Serik'teki, ilkokul, ortaokul ve liselere destek veren Serik Belediyesi ekipleri bu kapsamda sıcak asfalt kaplama, boyama, çevre düzenlemesi, peyzaj bakım çalışmaları, bank, piknik masası, oyun grupları, duvar ve çatı onarım çalışmaları yaptılar.

Eğitim öğretim sezonu öncesi Serik’teki eğitim camiasına ihtiyaçlarına yönelik destek veren Serik Belediyesi bu dönemde; 22 adet okul bahçesinde toplam yaklaşık 92 bin metrekare sıcak asfalt kaplaması yaptı. 11 okula ise yaklaşık 2 bin 800 metre istinat duvarı yapan Serik Belediyesi ekipleri 37 okulun da boya ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdiler.

70 okulun çevre düzenlemesi ve peyzaj bakımı çalışmaları yapan Serik Belediyesi ekipleri 14 okulun bank, piknik masası, çöp kovası, oyun gruplarının montajı gibi ihtiyaçlarını giderdiler. Ekipler 4 okulun da duvar ve çatı onarım çalışmalarına tamamladılar.

Serik Belediyesi yetkilileri eğitime yönelik olarak okulların ihtiyaçları ile ilgili çalışmaların talepler doğrultusunda ara vermeden süreceğini belirttiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi