Başkan Deligöz; “Biliyoruz ki taraftarımız takımımızı çok özlediler. Elbette ki bizler ve takımımız da taraftarımızı çok özledik. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımızda galibiyet alarak taraftarlarımıza armağan ederiz.”

Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz, Serik Belediyesi Spor İşleri Müdürü Serik Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali İşlek, Serik Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Namık Kemal Kılınç, Stadyum Müdürü Raşit Turgut uzun bir aradan sonra seyircili oynanacak ilk maç öncesi İsmail Ogan Stadyumu’nda incelemelerde bulunup basın mensuplarına açıklamada yaptılar.

Serik Belediyespor heyeti, basın mensupları ile birlikte önce stadyum zeminini gezdiler. Yöneticiler daha sonra yeni yapılan Batı tribününde çalışmaları yerinde gördüler yapılanları incelediler. Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Takımımızın performansı bizleri çok memnun etti”

Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz gazetecilerin ilk maç ve takımın performansı ile ilgili olarak sordukları soruları şöyle yanıtladı, “Sezonun ilk maçını deplasmanda Kahramanmaraşspor A.Ş. ile oynadık. Rakibimizin sahasının kapalı olmasından dolayı müsabaka Osmaniye'de oynandı. Sıcak bir havaya rağmen takımımız net bir galibiyet aldı. Özellikle takımımızın ikinci yarıdaki oyunundan, oyun disiplininden ve 90 dakika boyunca performansı ile bizleri çok memnun etti. Bu performansı takımın kamp dönemini çok verimli geçirdiğinin bir işareti olarak düşünüyorum. Gerçekten de 3 etapta yaptığımız kamp çalışmaları oldukça verimli ve iyi geçmiş ki biz de bu çalışmaların meyvesini ilk maçımızda görmüş olduk. Ben bir kez daha ilk maçında galip gelen takımımızı, oyuncularımızı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum, kendilerine teşekkür ediyorum.”

“Taraftarımızla Buluşacağız”

Uzun bir aradan sonra ilk kez taraftarla buluşacak olmalarında dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan Deligöz; “Bu hafta Pazar günü saat 16.30’da İsmail Ogan Stadyumu'nda Sivas Belediyespor ile oynayacağımız sezonun ilk iç saha maçında uzun bir aradan sonra pandemi sebebiyle ile ayrı kaldığımız seyircimizle buluşacağız. Biliyoruz ki taraftarımız takımımızı çok özlediler elbette ki bizler ve takımımız da taraftarımızı çok özledik. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımızda galibiyet alarak taraftarlarımıza armağan ederiz. Biz stadımızda pandemi şartları çerçevesinde her türlü hazırlığımızı yaptık. İsmail Ogan Stadında bütün hazırlıklar yapıldı. Zemini çok güzel stadımızın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi

'Misafirperverliğimiz Göstereceğiz”

Rakip takımlara en iyi şekilde misafirperverlik göstereceklerini belirten Deligöz; “Serik Belediyespor Kulübü olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilçemize gelecek olan takım ve kulüp yöneticilerine misafirperverliğimizi en iyi şekilde göstereceğiz. Centilmenlikten ödün vermeyeceğiz. Kardeşlik içerisinde maçlarımızı seyredeceğiz.” dedi

“Seyirci Kapasitesi Yüzde 50 Olacak”

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Deligöz, pandemi şatları kapsamında İsmail Ogan Stadyumu’na ne kadar seyirci alınacağı konusunda ise şu bilgiler verdi; “Tribünlerimize, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar ile seyirci kapasitesinin yüzde 50’si kadar seyirci alacağız. Yeni tribünümüzün tamamlanmasının ardından seyirci kapasitemizde otomatikman artacaktır. Serik Belediyespor taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Müsabakayı gelmek isteyen taraftarlarımız yine alınan kararlar gereği ya aşılarına tamamlamış ya da belirtilen zaman içinde PCR testlerinin yaptırmış olmaları gerekiyor. Taraftarlarımız ister Serik Belediyespor olarak hazırladığımız sezonluk kombine kartlarını alarak isterse stadımızda bulunan gişelerden bilet temin ederek maçı izleyebilirler.”

“Yeni Tribün 2 Bin Kişilik”

Başkan Deligöz, İsmail Ogan Stadyumu’na yapılan yeni tribün ile ilgili olarak ise şunları söyledi; “Bununla birlikte sahamıza yapılan yeni batı türbini ile ilgili çalışmalar dada sona doğru yaklaşıyor. 2 bin kişi kapasiteli olan yeni tribünümüzün alt bölümlerinde 21 odadan oluşan stat için gerekli tüm alanlar mevcut. Bu bölümde, soyunma odaları, hakem odaları idari odalar ve diğer fonksiyonel alanlar yer alacak. Koltukların tamamlaması çevre düzenlemesinin bitmesi ile birlikte en kısa zamanda yeni tribünümüzün açılışı yapılacak. Ben yeni tribünümüzün yapılmasında emeği geçen Belediye Başkanımız Sayın Enver Aputkan’a ve diğer yetkililerimize çok teşekkür ediyorum”

“Kulübümüze Destekler Artıyor”

Kulübe destek olanlara da teşekkür eden Deligöz; “Serik Belediyespor’umuza gerek forma, gerekse stat içerisinde sponsorluk yaparak bize destek veren başta forma sponsorumuz Granada Otel, Titanic Otel, Ceysu’ya, sağlık sponsorumuz Anadolu Hastanesi’ne, saha içerisine reklam veren bütün şirketlere, yerel esnaflara, işletmelere teşekkür ediyoruz.” dedi

Maça Davet

Pazar günü oynanacak olan müsabakaya futbolseverleri davet eden Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Deligöz şunları söyledi; “Pazar günü saat 16.30’da Sivas Belediyespor ile oynayacağımız maça kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcilerini, STK Başkanlarını, muhtarlarımızı, geçmiş dönem kulüp başkanlarımızı ve yöneticilerimiz ile kulübümüzde Serik Belediyespor formasını terletmiş eski futbolcularımızı, takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan takıma gönül vermiş taraftar ve seyircilerimizi davet ediyoruz. Serik Belediyespor herkesin ortak değeridir. Bu nedenle bundan sonraki maçlarda da hep birlikte olmayı umut ediyoruz.”

Kılınç: “Hedefimiz İlk 5”

Bu sezon hedeflerinin ilk 5 sıra içeresinde yer almak olduğunu belirten Serik Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Namık Kemal Kılınç ise şunları söyledi; “Bu yıl yeni bir ekip kurduk diyebiliriz. Teknik heyetimiz yeni, takımımızın nefereyse yüzde 70’i yenilendi. Teknik heyetimizle hocamız da ve futbolcularımıza ikişer yıllık sözleşme yaptık. Bu yılki hedefimiz ilk 5'i zorlamak. Olmazsa seneye yine bir üst lige çıkmak için çalışmak. Oldukça iyi bir proje takım oluşturduk, takımımıza güveniyoruz. Kura çekimi sonrasında yer aldığımız 2. Lig Kırmızı Grup oldukça güçlü ekiplerden oluşuyor çok yüksek bütçeli ekipler var. Biz de kendi bütçemize göre en iyi şekilde transferlerimizi oluşturup iyi bir takım haline geldik. Sezona da ilk maçımızı deplasmanda kazanarak iyi bir başlangıç yaptık bunu da devam ettirmek amacındayız.

Bütçemizi aşmadan ayağımızı yorganımıza göre uzatarak güzel bir ekip oluşturduk. Sayın belediye başkanımızın, sayın kulüp başkanımızın bu konuda çok büyük destekleri vardı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Lig maçlarımıza birlikte önümüzdeki süreçte Ziraat Türkiye Kupası maçlarımız da başlayacak orada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek amacındayız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi